- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Спане със сутиен
Искам да попитам вредно ли е да се спи със сутиен? На мен са ми казвали, че не трябва, защото се притискали гърдите, обаче аз така със си свикнала, а и не ми стяга... Мерси предварително![]()
Е мисля, че е вредно от една страна да. А и как може да ти е удобно?!
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
абе дайте си свобода бе кви са тия спанета с сутиени бе ...пу начи кой ще ви гледа като сте в леглото(дори да има гадже не мисля че ще е проблем ако няма сутиен) не е хубаво ни веждам смисъл да се носи това дори да е удобно пак е по-добре по време на сън да има свобода някаква....
Купи си такова бюстие, то все пак прибира бюста по някакъв начин.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Мисля, че трябва да отвикнеш. Може да има странични ефекти, и не дотолкова дали ще са стегнати. Нищо няма да ти пречи да носиш бюстие, ако толкова държиш да са прибрани по някакъв начин и да носиш все пак нещо.
да за кожата е по-добре да диша и да имат свобода гърдите![]()
И аз спя така. Всички много ми се чудят, но на мен дори ми е неудобно без сутиен.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
98 си все пак, гърдите ти още ще ръстът и мисля, че на твоята възраст ще попречи на развитието им.
Аз не мога да си представя да си легна със сутиен О.О Просто в момента, в който се прибера, веднага го свалям, защото след цял ден да ме стяга вече не го търпя просто... Не знам за вас, но аз имам леко разместени ребра и като ме стяга и започва една много гадна болка.В никой случай няма да си го причиня умишлено това.
чекай бе кво сърце кви 5 лева? сърцето ти е под кост под гръдния кош откъде накъде някакъв си сутиен ще ми пречи да работи правилно и да е вредно?
И аз спя със сутиен. Просто така ми е по-удобно. А за вредата - наскоро четох в една публикация, че не било вредно или нещо такова
За какво гърди говорим по точно? Обяснете подробно. Снимков материал няма да е излишен.
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Я се стегнете. И аз преди години си виках да спя без сутиен, да си ходя вкъщи без сутиент абсурд. Една вечер се ядосах свалих го и оттогава като спя и като съм вкъщи и нямаме гости съм без него. Сутиените колкото и хлабаво да ги държите вредят супер много така, че по-добре свиквайте да спите без тях.![]()
Не мога да спя със сутиени или да съм вкъщи с тях.В момента,в който се прибера в нас веднага го свалям.Не ми е удобно ..
Прави са момичетата, че стяга и притиска бюста. Иначе аз си спя без сутиен дори и когато спя в едно легло с моя, само си слагам една къса нощтничка отгоре. Спомням си един път в самото начало на връзката ми ( преди да се стигне до секс ) се наложи след 8ми декември да спя у тях, легнах с нагласата да спя по бельо, но по едно време ми беше толкова неудобен, че го метнах на стола до мен и си спах само по прашки. Просто мразя да усещам железа ( банелите ) докато заспивам.
Потресена съм...как спите със сутиен...и защо по дяволите спите със сутиен, когато сте си с приятелите?!?
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Някак ми е непонятно как може да ти е удобно да спиш с нещо такова.. и да, наистина не откривам логика в това да спиш със сутиен като си с приятеля си.. сериозно? Щото кво, срам те е от него или какво, че аз наистина нещо не схващам
Незнам дали е вредно или не ама то се маха ако ти стяга или убива. Аз нямам такива проблеми , така че си спа с него![]()
^Момичето само е написало,че това е било преди да се стигне до секс - може би съвсем в началото на връзката им затова е възможно може би леко да се е притеснявала.
По темата:Спя без сутиен защото са ми казвали,че не е хубаво! (: