- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Спане със сутиен
[QUOTE=sun251;10116691]Ставаше въпрос за мнението на DragonLady ! [/QUOTE
тцтц няма откъде да разбера :Д мерси че каза
по темата
не искам да спя със сутиен и няма и да спя скоро (макар че ако видяхте втория цитат от авторката бих се замислила на старини обаче :Д)
Спете си както ви е удобно.
На момичетата с по-малки гърди предполагам им е по-добре без сутиен.
Моите гърди са по-големи и ми е страшно неудобно без сутиен. Свикнала съм да си спя с него и нямам никакви проблеми все още. (махнала съм банелите обаче, защото ме дразнят)
Приятелят ми също няма проблем с това, когато сме заедно.
И спря да се върти за миг земята..
Така казват всички недей спи със сутиен ... така и правя и някой ме попита аз му отговарям пак с това недей спи със сутиен остави тялото да си почине поне през ноща![]()
Аз не само, че спя без сутиен, а и понякога излизам навън без сутиен, не ме бърка особено..
Иначе също съм чувала, че не е благоприятно за гърдите да се спи със сутиен, разбира се, че всеки си го намира различно .. удобно/неудобно да спи с него, но все пак както решите..100 процента независимо дали ще го каже медицинско лице или GOOGLE , да си спиш naked е най- добре за тялото, пък каквото щете ми говорете
![]()
Спя без сутиен. Преди доста време, когато започнах да нося сутиен си спях с него, но сега като се сетя изобщо не знам как съм го правила, супер неудобно ми е.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Наистина е много неудобно и предпочитам да спя без сутиен, а и не е никак полезно за гърдите.