.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    не е полезно, всички ти го казаха

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от SweetyKitty98 Виж мнението
    Ами то не е за това че някой ще ме гледа, обаче просто така съм свикнала и не ми е неудобно не ми е стегнато, нищо... Нямам си гадже, не е заради нещо такова
    Цитирай Първоначално написано от SweetyKitty98 Виж мнението
    Удобно ми е, не ми пречи. Ако е вредно ще гледам да спра, обаче си мисля дали сега като спя със сутиен след години ще са ми по-запазени, стегнати гърдите... Не съм сигурна дали е така, а и дори да е, не го правя заради това, просто така съм си свикнала.

къде има секс? тя дори няма приятел ....

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    къде има секс? тя дори няма приятел ....
    Ставаше въпрос за мнението на DragonLady !

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    [QUOTE=sun251;10116691]Ставаше въпрос за мнението на DragonLady ! [/QUOTE

тцтц няма откъде да разбера :Д мерси че каза
    по темата
    не искам да спя със сутиен и няма и да спя скоро (макар че ако видяхте втория цитат от авторката бих се замислила на старини обаче :Д)

Мега фен Аватара на xoxi
    Спете си както ви е удобно.
    На момичетата с по-малки гърди предполагам им е по-добре без сутиен.
    Моите гърди са по-големи и ми е страшно неудобно без сутиен. Свикнала съм да си спя с него и нямам никакви проблеми все още. (махнала съм банелите обаче, защото ме дразнят)
    Приятелят ми също няма проблем с това, когато сме заедно.
    И спря да се върти за миг земята..

Така казват всички недей спи със сутиен ... така и правя и някой ме попита аз му отговарям пак с това недей спи със сутиен остави тялото да си почине поне през ноща

Аз не само, че спя без сутиен, а и понякога излизам навън без сутиен, не ме бърка особено..
    Иначе също съм чувала, че не е благоприятно за гърдите да се спи със сутиен, разбира се, че всеки си го намира различно .. удобно/неудобно да спи с него, но все пак както решите.. 100 процента независимо дали ще го каже медицинско лице или GOOGLE , да си спиш naked е най- добре за тялото, пък каквото щете ми говорете

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    И аз спя така. Всички много ми се чудят, но на мен дори ми е неудобно без сутиен.
    Същата работа съм и аз. Неудобно ми е.. Макар да знам за някои митове и легенди за вредата и т.н., прекалено трудно ще ми е да отвикна, за това не се и опитвам.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Спя без сутиен. Преди доста време, когато започнах да нося сутиен си спях с него, но сега като се сетя изобщо не знам как съм го правила, супер неудобно ми е.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Наистина е много неудобно и предпочитам да спя без сутиен, а и не е никак полезно за гърдите.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си