.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    абе дайте си свобода бе кви са тия спанета с сутиени бе ...пу начи кой ще ви гледа като сте в леглото(дори да има гадже не мисля че ще е проблем ако няма сутиен) не е хубаво ни веждам смисъл да се носи това дори да е удобно пак е по-добре по време на сън да има свобода някаква....

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    абе дайте си свобода бе кви са тия спанета с сутиени бе ...пу начи кой ще ви гледа като сте в леглото(дори да има гадже не мисля че ще е проблем ако няма сутиен) не е хубаво ни веждам смисъл да се носи това дори да е удобно пак е по-добре по време на сън да има свобода някаква....
    Ами то не е за това че някой ще ме гледа, обаче просто така съм свикнала и не ми е неудобно не ми е стегнато, нищо... Нямам си гадже, не е заради нещо такова

Цитирай Първоначално написано от SweetyKitty98 Виж мнението
    Ами то не е за това че някой ще ме гледа, обаче просто така съм свикнала и не ми е неудобно не ми е стегнато, нищо... Нямам си гадже, не е заради нещо такова
    Цитирай Първоначално написано от SweetyKitty98 Виж мнението
    Удобно ми е, не ми пречи. Ако е вредно ще гледам да спра, обаче си мисля дали сега като спя със сутиен след години ще са ми по-запазени, стегнати гърдите... Не съм сигурна дали е така, а и дори да е, не го правя заради това, просто така съм си свикнала.

къде има секс? тя дори няма приятел ....

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    къде има секс? тя дори няма приятел ....
    Ставаше въпрос за мнението на DragonLady !

[QUOTE=sun251;10116691]Ставаше въпрос за мнението на DragonLady ! [/QUOTE

тцтц няма откъде да разбера :Д мерси че каза
    по темата
    не искам да спя със сутиен и няма и да спя скоро (макар че ако видяхте втория цитат от авторката бих се замислила на старини обаче :Д)

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си