.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    чекай бе кво сърце кви 5 лева? сърцето ти е под кост под гръдния кош откъде накъде някакъв си сутиен ще ми пречи да работи правилно и да е вредно?

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    чекай бе кво сърце кви 5 лева? сърцето ти е под кост под гръдния кош откъде накъде някакъв си сутиен ще ми пречи да работи правилно и да е вредно?
    Казвало ми го е лице с медицинско образование. Тв'а, че вие си имате някаква теория и си я отстоявате аз нищо не мога да направя, но казвам на авторката, че не е хубаво и не и го казвам, защото аз така си мисля, а защото така ми е казал компетентен човек.

Фен Аватара на wezinka
    Град
    Фф МоЯ сфЯт, а СеГа ИзЛезз ;dd
    Цитирай Първоначално написано от little-bad-girl Виж мнението
    Казвало ми го е лице с медицинско образование. Тв'а, че вие си имате някаква теория и си я отстоявате аз нищо не мога да направя, но казвам на авторката, че не е хубаво и не и го казвам, защото аз така си мисля, а защото така ми е казал компетентен човек.
    Ахам и на мен лекарката ми го е казвала. Сутиен ли е - стяга! Независимо дали е твоя размер. До авторката - много по-добре е да отвикнеш, хем ще ти бъде по-удобно, хем ще предотвратиш навреме някакви болести.

Усмихвай се на живота, каквото и да ти поднесе!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си