- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Симпатия
Странно ми е , че пиша тук , но все пак искав съветите ви . Наскоро се разделих с бившия ми приятел , който всъщност ми беше първия , но не защото го обичах , а защото му имах най-голямо доверие .. понякога се чудя дали това изобщо беше правилно , но го направих ... както и да е нещата сега са други , харесвам едно момче от моето даскало не сме от един град тъй като аз пътувам ... симпатийте са ми доста големи , но само на външет вид , което ме плаши и мисля , че ако го опозная ще се разочаровам . Както и да е всеки ден го виждам винаги когато го видя го поглеждам и той също поглежда мен , което ме кара да се чувствам супер глупаво и може би да си давам някакви празни надежди .. Винаги , когато сме близо си търсим погледите , но не смея да му пиша или да му проговоря първа , защото смятам , че ще бъда отхвърлена .. Съветвайте ме![]()
Последно редактирано от peti123 : 03-08-2012 на 20:54
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
Докато не пробвай, не можеш да знаеш, какво ще стане. А и ако така винаги се страхуваш да не бъдеш разочарована, ще си останеш сама. Надали с бившият ти си била сигурна, че няма да се разочароваш. А и няма човек, който да не те нарани, просто си намери този, който ще си заслужава болката, както са казали.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Истината е , че наистина се чувсвам много сама и не мога да намеря подходящия .. тези , които мислят мен за подходящата не ме привличат такъв беше и бившия ми ...
Виж, докато не опиташ не можеш да видиш дали е подходящ или не. Всичко идва с времето. Казвам ти, че ако не опиташ, просто губиш. Ще останеш сама, не можеш да живееш с тази мисъл, че ще те разочароват. Живей, впусни се.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Направи ти крачка, оттам той, ако има интерес, ше поеме нещата.
Последно редактирано от paradosou : 03-08-2012 на 21:45
Точно затова трябва ти да поемеш инициатива и сама да правиш първата крачка, да опознаваш момчетата, да флиртуваш и в крайна сметка, ако се спреш на нещо подходящо да си го вземеш.
Няма как да намериш подходящият, ако се страхуваш да контактуваш с момчета.
Винаги ще има разочароващи хора и винаги ще има шанс да те отхвърлят, но ако не се престрашиш ще останеш сама и най-много отново някой неподходящ да избере теб и да му се поддадеш.
Повярвай ми ще те отхвърлят, както и ти ще отхвърляш,ще се разочароваш, както и ще разочароваш, но само така ще намериш човекът, когото търсиш.
Ако те отхвърли светът няма да свърши, ако под хубавият външен вид се крие нещо грозно няма да изгубиш.
Флиртувай, трупай опит, намери подход, бъди социална и не се страхувай...Иначе никога няма да намериш това, което търсиш.
А, ако искаш да кажеш, че си падаш само по момчета, които не те харесват, държат се студено с теб или че не можеш да преживееш бившият си вече става много по-различно.
Не , точно обратното към бившия си не чувствам нищо , точно за това се разделихме , той много ме обичаше , правеше всичко за мен, но работата беше гам , че той не ми допадаше проста нямаше тръпката при мен. Това , че този който ми е симпатичен ме заглежда не знам какво точна значи , но понякога си мисля , че момчетата са доста срамежливи и май трябва вече ние - момичетата да правим първата крачка . Иначе благодаря за съветите ви![]()
В любовта е по-добре да съжаляваш след като направиш нещо отколкото след това само да си мислиш какво би могло да стане. Опитай!
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Пиши му,даже и да те отхвърли ще знаеш,4е си опитала.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Как мислите , че мога да започна чат като се има на предвит , че никога не сме си говорили .. Имаше приятелка , с която са ходили година и повече и май са се разделили заради него . С едно сръчкване във фейсбук започнах за сега .Чувствам се много загубена така
![]()