- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- И аз да попитам за лаптоп.
Колко време може да издържи един бизнес лаптоп? Казаха ми, че на обикновени им падало нещо си на десетия месец и нямало смисъл да давам толкова много пари.Всеки ми казва нещо различно и ме ориентираха към бизнес латопите. Каквото и да е това. втф?! Искам просто да ми върши работа. Нищо не разбирам!
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Бизнес лаптоп.. wtf? За първи път чувам това.
Ако си го стопанисваш добре, нищо няма да му стане![]()
Като писано яйце ще си го гледам.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
но не всеки е компютърен специалист като теб
на теб изобщо не ти трябват майстори
да можех да дам на теб 36 кинта за да ми оправиш софтуерния проблем, отколкото на ония от които го купих.
6б3З10
Кво ще рече "просто да ми върши работа"?
Да ти кажа- седмИцата не е толкова страшна.А и винаги можеш да играеш билярд онлайн.
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
аз игри не играя и бях със оригинален w7
отивам да разбера дали ще става нещо от тоя лаптоп
да можехме всички да сме начетени като Основ4о бая кинти щяхме да спестим
6б3З10
http://laptop.bg/laptops-fujitsu-Lif...k_AH531MRKM5EE
Тва много ли ти е? за тези пари ти е идеален
Има много пишман разбирачи, които ще те посъветват да си вземеш "бизнес" лаптоп. ИдиотиАз ти препоръчвам този, и няма да сгрешиш изобщо, ако го вземеш.
Благодаря ти!![]()
Много е добър но защо ти е толкова мощен 6 ГБ памет е прекалено ако няма да го натоварваш МНОООГОО
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
http://laptop.bg/laptops-hp-630-hp_630_A6F41EA Аз лично бих си избрал този ако защото не ги използвам лаптопите за тежки игри аз сега съм на много по скапан и съм си много доволен компютъра ми е 3 пъти по мощен от лаптопа но разлика в бързината не виждам единствената разлика е че там ми тръгват сякви по нови игри с по големи изисквания ти сама си прецени за какво ти трябва ако ти е само за документи презентации, филмчета, програмки не ти трябва толкова мощен лаптоп поне според мен![]()
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Тъп ли си, кретен ли си, идиот ли си, малоумен ли си?
Къде ще слагаш бавния B815 с доста по-бързия от него B960?
С тези 3 гигабайта пуска един фотошоп и цялата памет отива и почва да човърка по swap-а. По-добре да има и да не се използва, отколкото да няма и да трябва.![]()