.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Желание..

Желание..

Случвало ли ви се е да сте обвързани, да сте сигурни какво чуствате към човека до вас, но въпреки това всеки път щом видите определено момче/момиче..просто да не можете да се сдържите и да ви се иска нещо повече от погледи? И другия въпрос..бихте ли изневерили заради голямо сексуално желание към друг човек?

Супер фен Аватара на flo0pY
    Ако си курва или курварин да но аз лично не бих стигнал до изневяра най много да се занасям с някоя но нищо повече
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Супер фен Аватара на cyclops
    Да, случвало ми се е. Скоро също ми се случи, но по-добре нещата да си останат така. Все пак съм човек и е нормално да ме привличат и други мъже, но предпочитам така да си остане.
    Друг е въпросът - доколкот се чувстваш удовлетворена от връзката ти, дали си сигурна, че искаш да си с него и какво би изгубила ако му изневериш или пък ако се разделиш с него, за да спиш с друг. Но е човешко, не се обвинявай.

Случвало ми се е да ме привлича един, докато съм с друг... но не съм била сериозно обвързана...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Случвало се е да ми трепне нещо като видя някой по-забележителен младеж, но само това. Не бих изневерила и не бих си позволила нещо повече от кратък момент на наслада за окото. Между другото по същият начин се заглеждам и като видя някое хубаво момиче и си отминавам само с хубав образ запазен в съзнанието ми.

Мега фен
    Град
    <3
    Няма начин да съм щастливо с някой и да искам чак пък толкова ного да съм и с друг. Двете неща просто не вървят.
    При мен... когато си имам момченце в сърчицето, което ми дава всичко от което имам нужда, без дори да знае, че ми го дава... когато го имам това, не искам друго. Случвало ми се е да съм привлечена от някой, може да отговаря на всичките ми ъъ 'критерии', но да не го искам и да си искам моето момченце, не друго. Наистина е хубаво и ми е мило. Имам възможност по всяко време да си напраавим хубавото с някой кандидат хаха, но просто не искам и не ми идва отвътре.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на djipsito
    Слувало ми се е. Не бях влюбена, сигурно за тва. Ама не съм пристъпвала в действие.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Аз не бих изневерила.Ти избираш.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    На момичето, с което съм - не.

Аз не бих изневерила на човекка до себе си , но ти си решаваш какво да правиш!!!
    Ако си момичее на място няма да го направиш и най-вече ако обичаш човека до себе си !!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Тц тц, авторке, пак си ме засякла някъде из града.
    Welcome to the Jungle...

anonymous708973
    Guest
    Случвало ли ви се е да сте обвързани, да сте сигурни какво чуствате към човека до вас, но въпреки това всеки път щом видите определено момче/момиче..
    --> Случвало ми се е. За съжаление (или радост?), нещата не опират до външен вид (поне за мен). Естествено, че е важен, естествено, че първо това ме привлича. Обаче когато се опознавам с това определено момче, ме привлича с характера си, с действията си, с жестовете си. Теоретично, ако успееш да се откъснеш навреме, има някакъв шанс да запазиш връзката си. Влезе ли ти мухата в главата обаче, край.

просто да не можете да се сдържите и да ви се иска нещо повече от погледи?
    --> Да, но пак с уточнението, че ако е просто красавец, който не познавам... абсолютно не би ми представлявало трудност да игнорирам симпатиите си.
    И другия въпрос..бихте ли изневерили заради голямо сексуално желание към друг човек?
    --> Че то това е основното. Когато въпросният човек те привлича чисто като личност, опознаваш го в различни ситуации, това напрежение се натрупва и в един момент ескалира.
    Пиша тия неща с уточнението, че поне за мен не съществува толкова всепоглъщащо сексуално желание към човек, който не познавам. Точно опознаването ми изяжда главата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си