Случвало ли ви се е да сте обвързани, да сте сигурни какво чуствате към човека до вас, но въпреки това всеки път щом видите определено момче/момиче..
--> Случвало ми се е. За съжаление (или радост?), нещата не опират до външен вид (поне за мен). Естествено, че е важен, естествено, че първо това ме привлича. Обаче когато се опознавам с това определено момче, ме привлича с характера си, с действията си, с жестовете си. Теоретично, ако успееш да се откъснеш навреме, има някакъв шанс да запазиш връзката си. Влезе ли ти мухата в главата обаче, край.

просто да не можете да се сдържите и да ви се иска нещо повече от погледи?
--> Да, но пак с уточнението, че ако е просто красавец, който не познавам... абсолютно не би ми представлявало трудност да игнорирам симпатиите си.
И другия въпрос..бихте ли изневерили заради голямо сексуално желание към друг човек?
--> Че то това е основното. Когато въпросният човек те привлича чисто като личност, опознаваш го в различни ситуации, това напрежение се натрупва и в един момент ескалира.
Пиша тия неща с уточнението, че поне за мен не съществува толкова всепоглъщащо сексуално желание към човек, който не познавам. Точно опознаването ми изяжда главата.