Здравейте !
Преди около година тръгнах с едно момче.. първоначално - нищо особено , но в средата на първия ни месец , се влюбих в него ... беше толкова мил , свестен .. перфектен .. месец и половина след като тръгнахме , той ме заряза заради друга .. толкова бях наранена , трябваха ми около 4-5 месеца да го позабравя малко.Половин година след като скъсахме , тръгнах с един негов приятел (с който и до ден днешен сме заедно) ... Първия месец на връзката със сегашния ми приятел, беше уникален . Момчето се държеше толкова добре с мен , подаряваше ми цветя , интересуваше се от мен, всичко перфектно.Но както винаги започват проблемите , рано или късно.Започнахме все по-рядко да се виждаме и ако се видим е само за 10 мин,защото той се връща от дск , аз отивам тепърва , и не се получаваха нещата за през седмицата.Събота и неделя и на двамата са ни свободни , но той ми обяснява как бил страшно изморен и не му се излизало никъде.Най-много в събота да се видим за 1-2 часа.Вече ми звъни макс 1път дневно.Не ми пише , нищо не прави за мен.Сякаш нещо се обърка . Докато в същото време , аз все още не мога да забравя момчето,което ме заряза заради друга .. толкова съм привързана към него .. давам всичко да го видя , и да усетя неговия парфюм .. <33333 ... още много го обичам .. Но мога да кажа,че обичам и приятелят ми , с който съм сега .. Много ми е трудно .. искам да ви попитам , как бихте постъпили вие .. защото наистина ми е много кофти : не мога да забравя бившия си , а в същото време сегашният ми приятел само ми лази по нервите и просто сякаш света се е обърнал с/у мен .. моля ви кажете си мнението .. ще съм ви много благодарна! :*