Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
Толерантността към гейовете и към имигрантите се корени в един и същи комплекс, който имат западняците. Относно гейовете е просто изключително тъпо да бъдат изобразявани като нежни, сладки и чувствителни души, които всички трябва да харесват (често биват представяни така по филмите, а филмите са един вид пропаганда), но не се очакват по-дълбоки проблеми. Относно отношението към имигрантите, определени държави провеждат изключително немъдра политика спрямо тях, вече имат проблеми заради това и скоро тези проблеми ще се задълбочат. Това е друга тема обаче.
Прав си за всичко, което казваш. Много се кефя, когато някой е толкова добре запознат и изчерпателен с нещата и изказва мнение, ако това мнение съпвада и с моето - направо се чувстван божествено Съгласен съм за всичко, което казваш! ЕВАЛА! Евала за изчерпателността, интелигентността и възпитаният тон!

А относно това, че гейовете трябва да са нежни, кокетни и шик издокарани - тази пропаганда наистина много ме дразни и мен Според мен най-хубаво си е, когато мъжът си е мъж, пък било то и гей Наистина пропагандата, която се води по филмите, в шоубизнеса и шоупрограмите по телевизията и т.н., изграждат един образ на гейовете на вечно подскачащи като пеперудки, което е много тъпо и грешно, поне според мен.