Първоначално написано от EinGutesKind Ти за това ли все женички си слагаш за аватар, да не те мислим за хомо Не, слагам си женички за аватар , защото ми харесва да гледам женички
Законът е закон, но той врата в полето е и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Не, слагам си женички за аватар , защото ми харесва да гледам женички E то това, че харесваш женички не пречи да харесваш и мъжлички
Първоначално написано от D1esel E то това, че харесваш женички не пречи да харесваш и мъжлички Да кажем , че предпочитам да гледам женички
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Да кажем , че предпочитам да гледам женички Значи все пак се кефиш и на мъжлички?
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Да кажем , че предпочитам да гледам женички И аз така ама на дизела му пречим с тия разголени момичета той си пада само по яки батковци с големи .. мускули
LovEsIckk Спя с телефона до главата от 4 години. Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото. Мъжко съм !
Първоначално написано от flo0pY И аз така ама на дизела му пречим с тия разголени момичета той си пада само по яки батковци с големи .. мускули Не е верно! И по WAX си падам
Първоначално написано от D1esel Не е верно! И по WAX си падам Ето защо бяха ония глупости с темата за него ахх тии вкара ли го във кашона си?
Първоначално написано от flo0pY Ето защо бяха ония глупости с темата за него ахх тии вкара ли го във кашона си?
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Да кажем , че предпочитам да гледам женички Предпочиташ, или баба така ти каза
Правила