.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 96 от общо 96
    Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Според мен си свестен, съдейки по коментарите ти.

Абе за тебе май и Ханибал Лектър, Джак Изкормвача и Чарлс Менсън ще ти се струват свестни...

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението

Абе за тебе май и Ханибал Лектър, Джак Изкормвача и Чарлс Менсън ще ти се струват свестни...
    Пич, просто не гледам само повърхността. Момчето има проблеми, казвал е сам какви са му. Но въпреки това, аз надниквам много по-надълбоко. Казвам ви - Глобала е свестен, пък вие мислете каквото искате. И ти си свестен според мен, да знаеш Псувай ме колкото щеш, но го вярвам Не можеш да ми промениш мнението за теб.

Мега фен
    Баче Кико президент, Глобала прецедател на народното събрание, само тогава ще се оправи държавата
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Banned
    Тва твойто се нарича пропагандиране и рекламиране на чужд сайт. Всеки би ти теглил бана.
    Невъзможната кауза, е да имаш повече от 2-3 активни потребителя ти в едвам функционалния ти сайт.
    Пък и си виж дизайна...
    Както казах излишна загуба на пространство.
    Е, как така хем форумът не можел да събере повече от 2-3 човека, хем ти е проблем пропагандирането и рекламирането. Второ, а на какво основание банваше, когато още не го бях направил и не го "пропагандирах"? Той никога не е казал, че бановете са заради това. Аз направих форума заради бановете, а не обратно. И трето - в кой свят и век живееш - в свободния свят пускането на линкове е разрешено - в нашия форум, във фашистбук, в гугъл+... Свърши се вече с вашата цензура. Гледах си дизайна, гледах и този. Какво да ти кажа... Този номер с дизайна нали го пробва вече - накрая каза, че било не заради дизайна, а защото сайта го управлявам аз. Да питам - ако сложа реклами и започна да превеждам приходите от тях на Инвестор и лично на machoka, ще стане ли сайта хубав?

Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Ама и ти се опитай да направиш нещо, пич! Влез и ти малко в неговото положение Според мен си свестен, съдейки по коментарите ти. Горе главата момче! Подай ръка на Мачока ти
    Може, но ще се изтълкува като поражение от моя страна, иначе аз винаги съм бил диалогичен и съм влизал в положението на другите - когато се смирят, а не да се държат като комплексари и да цензурират казаното от мен. Мачока е по своему нещастен - баща му е починал, и то в ръцете му, по ужасен начин, той е сам, няма на кого да разчита в този живот, озлобил го е живота, вижда, че наглите пробиват, пробва и той да бъде такъв, защото иначе всеки ще го подритва. Влязъл е във форума на дата.бг, където администратори са някакви абсолютни келеши с цензорски рабирания и там се е вписал в обстановката, мисли си сигурно, че "се е научил на модераторство", а то това няма нищо общо с нормалното модераторство. Но той не иска да слуша мнения - бие шутовете наред, смята, че светът трябва да се върти около него и да се съобразява с него. Човешка черта е това, но низша. Разбира се, в неговото положение, за него това е постижение. За първи път "значим" в този живот. При това положение никакви разбирания за демократичност по свободата на изказване нямат значение. Пък и за какво, след като масово хората мислят, че това, което той прави, е правилно. За него правилата са някакви писаници, които стоят просто така за красота, но важно е какво мисли той - съдията, прокурора и следователя едновременно - тоталитарист с една дума. И в неговата логика си е "прав" - той си мисли, че най-добре вижда и отсъжда всичко. Но грешката му е, че не се замисля, че може и да греши. По същността си е мошеник. Просто цензурира неудобните. Истината го плаши, защото ще го разобличи и свали от власт като един Кадафи, какъвто му е и манталитета. Но светът си каза думата за Кадафи и мисля, че беше правилно решението. Нищо лично, аз като го победя може и да не го унижавам, което сигурно най-много го плаши, да не бъде унизен. Макар че е редно като толкова време си се борил с някого, да му върнеш това, което ти е причинявал, за да се превъзпита по най-добър начин. Аз не съм дошъл в този форум с лошо.

Ти за толкова страшен ли ме имаш?

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    По-скоро за толкова прост и побъркан.

Глобале, продължаваш да прекаляваш. Можеше да спестиш тази информация, която ни даде за Мачока, не мислиш ли? И пак ти казвам, Мачока, в сравнение с други модератори е цвете. Спри се вече. Харесвам идеята ти за свободата на словото, подкрепям я, но не мисля, че Мачока я нарушава. Наистина, спри се вече.

Banned
    Можеше ... ако той не беше написал по-горе това, което написа... ето, че пак аз не съм започнал пръв.
    Интересно как при 300 бана не мислиш, че я нарушава. Не сравнявай с другите отрепки, сравнявай с мен или с качествените форуми...

Цитирай Първоначално написано от M257 Виж мнението
    Можеше ... ако той не беше написал по-горе това, което написа... ето, че пак аз не съм започнал пръв.
    Интересно как при 300 бана не мислиш, че я нарушава. Не сравнявай с другите отрепки, сравнявай с мен или с качествените форуми...
    Все някой трябва да спре от двама ви първи бе

Banned
    Ами аз пробвАх, ама той не се е трогнал много. Предлагам да седнем и да се разберем да не се нападаме взаимно. Впрочем нападките и цензурата са по две отделни линии. Аз това го пуснах не, защото цензурира, а, защото написа това, което написа.

Цитирай Първоначално написано от M257 Виж мнението
    Ами аз пробвАх, ама той не се е трогнал много. Предлагам да седнем и да се разберем да не се нападаме взаимно. Впрочем нападките и цензурата са по две отделни линии. Аз това го пуснах не, защото цензурира, а, защото написа това, което написа.
    OK. И аз предлагам да се разберете, от колко време вече. Пусни една тема "Мачок, нека се разберем веднъж завинаги!", разберете се, БЕЗ ИЗЛИШНО ДА ДРАМАТИЗИРАТЕ, съвсем възпитано и цивилизовано. В противен случай, ако не се разберете така, просто ще си помисля, че сте свестни, ама не съвсем Айде, пусни ти темата пръв, или му пиши лично съобщение.

Мега фен Аватара на machoka
    Колкото и да не ти се вярва, аз съм един щастлив човек, който води много добър живот и всеки, който ме познава, ще потвърди че винаги съм в добро настроение, усмихнат и готов да помогна на който има нужда. Животът до сега ме научи поне на това, на такива боклуци като тебе да отвръщам с една усмивка и нищо повече. Ти си мишкарят, който се е заключил у тях с вертолетчето си с дистанционно на 30 години и деня му минава в злоба, злоба, заяждане, плюене и някакви абсурдни каузи. Ти си ментално увреденият, а не аз. И за пореден път повтарям, че въобще не ме интересува какви са ти драмите, не ме интересува за какво се бориш, не желая ника ми да бъде във всяко твое изречение, не аз се конфронтирам за нещо си, а ти си този, който вечно някой му е крив. Ти разбираш ли какво означава израза 'не ми пука за теб'?

Но заради всичко това и много повече, докато аз имам 'власт' там, където я имам - твоето присъствие винаги ще бъде редуцирано до абсолютната нула и ти можеш да бъдеш силно убеден в това. За това и персонално в тази тема и този форум - с теб бяхме до тук.

Дизел, а ти някога да си се усещал, че като си мълчиш и не изливаш постове на килограм, изглеждаш малко по-умен?

Banned
    ЦЕНЗУРА!

.: machoka :.

Мега фен
    Град
    <3
    Омг, как можеш да говориш за озлобление, като ти самия говориш със злоба и то гарантирам неща, които нямат нищо общо с действителността!??!?!!
    Мачока има всичко, което му е нужно, за да бъде какъвто си поиска. >> Има характера, спокойствието, уравновесеността, хармонията, личния си живот (нещо много важно, понеже май всеки живее илюзорно в нечии чужд) и силата, която много хора не притежават. И боже, как може наистина да говориш за озлобление на човек, който съдиш само по държанието му в интернет?!!??! Васко е изключителен и...адски великодушен и... човек с огромна душа и... не можеш да ми говориш всички тея глупости, само щото си влязъл У филма и до толкова никой не ти обръща внимание, че си търсиш сламка, за която да се хванеш. Нямаш правото да определяш кой е нещастен, злобен и какъвто и да е!
    Мисля все пак, че може би заема голяма част от живота ти и си доста зависим от мнението му тук, което не говори добре, при условие, че говориш всякакви небивалици.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

^^ абе да не съм умрял, че ме възпяваш така бе душичке

приключихме я тая тема, не четеш ли )))

Мега фен
    Град
    <3
    пф, сори
    подразни ме :>
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Може и найстина да го мисли тва щрудела...

Naaahhhh

Маз, Маз 140%

Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    Дизел, а ти някога да си се усещал, че като си мълчиш и не изливаш постове на килограм, изглеждаш малко по-умен?
    Постове на килограм вика Ама, че аз съм си толкова умен, че няма накъде Нарочно се правя на глупавичък, че да се изравня и аз със стадото. Чувствам се много изолиран, когато съм умен

Иначе сериозно - приемам забележката ти. Доста тъпо се получи от моя страна този ескперимент, да видя дали ще успeя да ви помиря. Крайният резултат очаквах да е точно този btw Сорка, че възпламених емоциите ви. Сорка и на двама ви Иначе мисля, че по-твърдоглавия си е Глобала (подмаз)

ПП Сигурен съм, че Глобала няма да спре да се регистрира и да пише
    Последно редактирано от D1esel : 03-11-2012 на 21:27

Още въпроси към Мачока:

1. Според теб някога ще се оправи ли България? Ако "да", тогава при какви условия?

2. Някога имал ли си сексуални отношения с модераторка?

3. Някога бил ли си пристрастен към форум?

4. Аз като пристрастен форумник, кажи ми моля те, как да се откажа от този наркотик Дори и работа като имам, пак отварям тая Кофа

5. Кога ще станеш световно известен?

6. По колко часа спиш на денонощие?

7. Вярваш ли на врачки?

8. Вярваш ли в паранормалното?

9. Има ли според теб извънземни?

10. Според теб аз по-скоро имам много свободно време, или по-скоро съм зле с главата?

11. Преслава хубава ли е според теб?

12. Никога ли не си ходил на чалга заведение?

13. Според теб на каква възраст е нормално човек да се ожени и да има деца?

14. Имаш ли домашен любимец?

15. Гледаш ли Стъклен дом или само си мазаруваш от там?

16. От кой квартал си?

17. Някога крал ли си нещо, например като си бил дете?

18. Чувстваш ли се по някакъв начин като баща на всичките тези тийнове, които пишат тук?

19. Не е ли време вече да заключиш тази тема? /aма първо да ми отговориш!/

1. Според теб някога ще се оправи ли България? Ако "да", тогава при какви условия?
    Какво значи да се оправи? В момента си е достастъчно оправена. За мен да се оправи означава да заприличаме на западните си съседи, а уж големи напъни полагаме в това отношение

2. Някога имал ли си сексуални отношения с модераторка?
    е, щом са станали такива, как мислиш ))

3. Някога бил ли си пристрастен към форум?
    не разбира се?

4. Аз като пристрастен форумник, кажи ми моля те, как да се откажа от този наркотик Дори и работа като имам, пак отварям тая Кофа
    намери си приятели, с които да пиеш бира, да гледаш мачове и да ходиш по жени с тях

5. Кога ще станеш световно известен?
    Не бързам

6. По колко часа спиш на денонощие?
    2-3. Един - два пъти седмично се наспивам с по 7-8.

7. Вярваш ли на врачки?
    никога

8. Вярваш ли в паранормалното?
    Вярвам в научното обяснение на 'паранормалното', дори да не разполагаме с такова към момента

9. Има ли според теб извънземни?
    със сигурност има други форми на живот, па било то и микробиологични

10. Според теб аз по-скоро имам много свободно време, или по-скоро съм зле с главата?
    по-скоро по много и от двете

11. Преслава хубава ли е според теб?
    за нищо не става

12. Никога ли не си ходил на чалга заведение?
    кой те излъга, ходя доста редовно.

13. Според теб на каква възраст е нормално човек да се ожени и да има деца?
    абсолютен фен съм на младите мама и татко, които възпитават детето си по стереотип на съвремието и са повече приятели с него, от колкото родители

14. Имаш ли домашен любимец?
    имах 12 години куче, сега нямам

15. Гледаш ли Стъклен дом или само си мазаруваш от там?
    гледах го в началото. сега само мазарувам от там

16. От кой квартал си?
    София ЗАПАД ;P

17. Някога крал ли си нещо, например като си бил дете?
    никога

18. Чувстваш ли се по някакъв начин като баща на всичките тези тийнове, които пишат тук?
    какъв баща бе

19. Не е ли време вече да заключиш тази тема? /aма първо да ми отговориш!/
    много добра идея даваш, по-скоро е време да спрете да пишете ))

ХАХАХА Мачока е от Люлин

А, Дон Кихот прегърнал здраво чашатааа...cпореше cъc невернициии...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си