- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На горещия стол е Мачока!!!
Защо се разделихте с последната ти приятелка?
Ревнив ли си?
А момичетата, с които си бил до момента, ревниви ли са?
Живял ли си с твоя /вече бивша/ половинка на семейни начала? Как беше? На какво те научи това съвместно съжителство? Беше ли разочарован?
Ревнуваш ли дадено момиче от предишните й?
Умееш ли да готвиш?
Кое е любимото ти ястие?
Какво последно хапна?
Къде си прекарваш лятната отпуска?
И кога, по дяволите, ще пием по кафе с тебе?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Защо се разделихте с последната ти приятелка?
Защото изведнъж нещо и стана и се промени в коренно различен човек.
Ревнив ли си?
2. Да, в добрия смисъл. НЕ проверявам смс-и на телефона на приятелката си и НЕ я питам кой е тоя номер, който го нямам в моя указател .. omg.jpg
А момичетата, с които си бил до момента, ревниви ли са?
в съвсем нормални граници
Живял ли си с твоя /вече бивша/ половинка на семейни начала? Как беше? На какво те научи това съвместно съжителство?
на семейни начала чак не, за по няколко дена/седмица ) съответно на нищо ново не ме е научило освен това, което си знам.
Беше ли разочарован?
напротив
Ревнуваш ли дадено момиче от предишните й?
никога
Умееш ли да готвиш?
твърдо не
Кое е любимото ти ястие?
всичко свързано с пържоли. ям ги гарнирани с всичко ; P
Какво последно хапна?
тая сутрин - палачинки мхмхм
Къде си прекарваш лятната отпуска?
нямам лятна отпуска, взимам си отпуск когато искам и отивам където ми скимне) никога не планирам почивката си предварително, губи се чара. Решавам, че искам да отида някъде, резервирам билети за следващия ден и просто летя или съответно пълня резервоара до горе и тръгвам. Тва е. Импулсивните и непланирани почивки са най-хубавото нещо, което може да ти се случи.
И кога, по дяволите, ще пием по кафе с тебе?
когато се озовем в едно населено място бейбе )))