.
Резултати от 1 до 25 от общо 96

Threaded View

Banned
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse Виж мнението
    Глобале аз те трия cигурно повече от Мачока...да cи знаеш cамо.
    И не защото защитавам екипа или нещо подобно. Когото и да питаш от тях, ще ти кажат, че никога не cъм cпеcтил критиката. Проcто ти cи мегабавен. Не знам дали вярваш на това което пишеш, но ако не тролваш а cи вярваш - по-добре потърcи помощ.
    Триеш, защото ти е позволил този, който те държи като модератор. Т.е. за мен отговорен е той. А критиката е два вида - такава, която ще промени нещо съществено и такава, която няма да промени нищо съществено. Явно твоята е от втория вид. Бил съм бавен, а всички ли други са бързи? И да не би да се нарушават някакви правила с това? Отделен е въпроса колко е вярно това и ти ли си този, който да прецени.

Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    А ти си най-голямата отрепка от целия форум. Ти си Дон Кихот на новото време - бориш се срещу несъществуващи тирании, за невъзможни каузи и на всичкото отгоре си мислиш, че си направил нещо и се тупаш по гърдите.
    Да ти серем на форума аз. По мое мнение твоя форум е просто загуба на място в нечий сървър.
    Нищо не каза. Кое е несъществуваща тирания - 300 бана ли? Кое е невъзможна кауза? Колко неща са изглеждали невъзможни, а съм ги правил. Ами сравни форума - моя е всичко това, което искате да бъде този - дизайн, функции, правила. А и ако нещо не ви харесва, винаги може да се промени. Най-голямата отрепка си ти, защото защитаваш този форум въпреки това, което е.

Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Пробвай да му обясниш, пък представи си всичко да се оправи.
    Неговите обяснения, откакто е пипнал модераторските права, са единствено да цензурира другата страна и така да се реши кой е прав.
    Ето го и горе е нахвърлял една торба с кал, но понеже говори за баща си поименно, няма да го коментирам.
    Последно редактирано от M257 : 03-11-2012 на 15:28

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си