Колкото и да не ти се вярва, аз съм един щастлив човек, който води много добър живот и всеки, който ме познава, ще потвърди че винаги съм в добро настроение, усмихнат и готов да помогна на който има нужда. Животът до сега ме научи поне на това, на такива боклуци като тебе да отвръщам с една усмивка и нищо повече. Ти си мишкарят, който се е заключил у тях с вертолетчето си с дистанционно на 30 години и деня му минава в злоба, злоба, заяждане, плюене и някакви абсурдни каузи. Ти си ментално увреденият, а не аз. И за пореден път повтарям, че въобще не ме интересува какви са ти драмите, не ме интересува за какво се бориш, не желая ника ми да бъде във всяко твое изречение, не аз се конфронтирам за нещо си, а ти си този, който вечно някой му е крив. Ти разбираш ли какво означава израза 'не ми пука за теб'?

Но заради всичко това и много повече, докато аз имам 'власт' там, където я имам - твоето присъствие винаги ще бъде редуцирано до абсолютната нула и ти можеш да бъдеш силно убеден в това. За това и персонално в тази тема и този форум - с теб бяхме до тук.

Дизел, а ти някога да си се усещал, че като си мълчиш и не изливаш постове на килограм, изглеждаш малко по-умен?