.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Fat Burner-и

Fat Burner-и

Въпросът ми е вредни ли са тези Fat Burneri и дали помагат?Един фитнес инструктор ми ги препоръча за да постигна това което искам.Той каза, че намаляват драстично мазнините в корема и седалището.Интересувам се за всичко относно тях.Всеки съвет би бил полезен

Всичко в прекалени количества е вредно!
    Моят съвет е първо да обърнеш внимание на тренировките и храненето си... след това идва ред на добавките

Един страничен въпрос...От него ли ти предложи да си вземеш бърнера

Излишно е да се отговаря

EliteOxyPro

Здравейте, нов съм в форума, но искам да попитам. Какво ви е мнението за EliteOxyPro. На границата съм да го купя, но още няколко мнения няма да са от излишък. Благодаря предварително.

1во Psycholocial след като е излишно няма нужда да се обаждаш.2ро Тодоре помолих за съвет не за глупав въпрос.3то моля да не се "създават" нови теми в темата

Супер фен Аватара на Shines
    WxShine, брат ми го беше пробвал.Остана доволен....обаче е малко силничък.
    Difteen16 послушай Psychosocial.
    Последно редактирано от Shines : 03-10-2012 на 17:16

Благодаря shines,да разбирам че е вредно?

Супер фен Аватара на Shines
    Принципно са смесица от вещества, които предразполагат към горене на мазнини... като л-карнитин, л-метионин; и тн. По съдържание уж не трябва да са вредни. От скоро ли ходиш на фитнес?

Я уважавай малко хората..Какво се държиш все едно сме ти длъжни да ти дадеме точен отговор.Въпросът ми си е много на място,и ако малко ти работи мозъка ще осъзнаеш какво значи ...За бърнерните може да се каже ама не заслужаваш да ти се обяснява...като отидеш и дадеш 20-30лв. при инструктор ще ти дойде акъла..Айде със здраве

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Difteen16 Виж мнението
    Благодаря shines,да разбирам че е вредно?
    Разбирай,че е хубаво да се ограмотиш на дадена тема преди да се правиш на фукнипръцков..
    Аман,не заслужаваш отговор..

Като не заслужавам не съм ти искал некомпетентното мнение относно какво заслужавам и какво не.Мога да кажа, че със сигурност съм по грамотен от теб!! Тодорчо нито си ми длъжен нито нищо просто исках мнение не глупаци да си губят времето тук... 1-2 момчета си дават мнението, ако не си от тях просто не ми губи времето, а си избивай комплексите другаде.

Мега фен
    Ти пък ще ми кажеш кво да правя..Айде пък да видим.Кой е по-инат.

Простено му е на тинейджъра,тресат го хормоните ...

към автора:
    принципно иструкторите зарибяват да си вземеш добавки и в по-късен етап химии
    ако нямаш много мускулна маса ще ти е доста трудно да изчистиш мазнините, по простата причина, че някой трябва да ги изразходва
    аз смятам, че за твоето положение е рано за фетбърнери, но за да е по обективно все пак дай някакви данни, да не говоря наизуст

Еми висок съм 1.85 , 80 кг горе-долу съм в добра форма но ходя на фитнес от скоро

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Е само тва не бях виждаш - да викат на Вирусчо "некомпетентен"
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен
    А миналата година ме бяха накарали да постна снимка в бб-теам и постнах ей тая на аватара и ме изкараха дроб (sun)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си