.
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Threaded View

Мега фен Аватара на D1esel

Според вас кои са най-големите проблеми на България?

Според мен не са нито циганите, нито турците, нито ниските заплати. Всичката тиня, в която тънем, поне според мен, произлиза още от бай ви Тошо, който изключително много е разглезил българския народ. На времето например много лесно е могло да вземеш жилище, ако се запишеш, че живееш в някаква къща, която следва да бъде разрушена, за да бъде на нейно място построен блок. Дори и да не я притежаваш - просто трябва да се пишеш, че живееш там. Днес целокупният български народ има жилища, за които нито те, нито родителите им, нито бабите и дядовците им са си мръднали пръста дори за тях. A когато човек получи нещо наготово - става боклук. (По селата апартаменти например не са се раздавали и вероятно заради това мога да ви кажа, че все по-често оставам приятно изненадан от момчета и момичета, които живеят в малки градове и села и идват да учат и работят в София.)Народ съставен предимно от прости селяни, идиоти и нещастни тролчета като мен (като последните сме най-преебани, а първите две групички наистина живот си живеят, защото им трябва само цица, чалга и една кола)
    И другият голям проблем е шуробаджанащината - прости селски жени, които нямат качества да са фризьорки дори, стават ейчарки в фирми, защото все някой от простия и род ще се пръкне малко по-умен и ще не ще - тегли с него целия селски мегдан с него, защото просто роднините му са нахални. (Думата селски я употребявам метафорично).

В резултат на Бай Тошо - интелгетните българи са смазани и очилати зубари, със самочувствие няма и за 2 стотинки, а автомонтьорите нагло лъжат и мажат и живот си живeят.

Затова сме на това дередже според мен! Ако някой не е съгласен или иска да добави нещо - сега е момента, че след малко си лягам.
    Последно редактирано от D1esel : 03-09-2012 на 19:02

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си