Скрих 1 снимка в папка и сега не мога да я намеря...Помагайте и ако може да български, щото съм с български Уин7
Това е много често срещан СЕКСУАЛЕН проблем...
Женско съм! Пикая клекнала...
влизаш в моят компютър>Ctr+F и пишеш няколко букви от заглавието на снимката, чакаш и търсиш в откритите резултати.
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Няма пък да ти кажем ...аз лично щото малко не знамПробвай да търсиш от менюто jpg файловете. Все пак тва е раздел СЕКС, някой да ти я премести в ИТ раздела.
maDamn
ако помниш името на снимката я търси със Search,ако не..въри на гледачка.
ДецаК'во толкова ако ти намерят снимката на голата мацка?
![]()
Only God Can Judge Me !
Последно редактирано от MaGuSs : 03-10-2012 на 10:16
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Помниш ли името на файла? Ако го помниш пусни да го търсиш. Ако ли не изкарай всички jpg снимки от дяла и си я намери. Само за протокола - защо искаш да преинсталираш, като така или иначе тая снимка ще си остане скрита и никой няма да я види?
Женско съм! Пикая клекнала...
ами не помня името, не знам как да я искарам, ако някой може да ми помогне да ме намери на скайп tornado101010
здравейте имам проблем с инсталирането на игрите като цъкна на инсталационния фаил на играта и веднага забива трябват ми отговори и то веднага
Последно редактирано от martin.kalonkin : 03-10-2012 на 16:47
е вие съвсем излязохте от темата какво да ти кажа купи си нов по-мощен комп
значи слушай сега влизаш в контролния панел и търсиш опции за папките (folder options) отваряш и търсиш показвай скри скрити файлове/папки