.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Question Предложете ми презервативи.

Хора, предложете някакви по-широки презервативи?! Пробвах Durex Arouser, Sensation, Elitte. Тесни. Направо ми спира кръвта. Преди време, помня че имаше Lifestyle Original, даже имам една стара опаковка в нас, но е с изтекъл срок и е доста по-широк? Има ли ги още тези, че не съм се заглеждал по магазините. Съвсем сериозно ви питам за съвет А сме от скоро заедно и не върви да се почнеме без презерватив Благодаря предварително!

От черво на овца

anonymous708973
    Guest
    Пробвали ли сте с тия безобразно евтините, които вършат абсолютно същата работа?

Не сме. Шубе ме е да не се скъсат, ама то както казваш ... все едно и също е. Дюрекса ми се къса 2 пъти.

абе слагай 2 капута един в/у друг и я почвай.. хич да не ти е ХАХАХА

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    въпрос на доверие, ако ти си сигурен в нея и тя е сигурна в теб.
    може да се "почвате" направо...то и така и така след време ще спрете да ги ползвате ако нещата се задълбочат

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Lifestyle са ОК , тея от аптеката също ще ти свършат същата работа, няма значение дали са от 20ст или 2 лева,ако са поставени като хората,няма да се скъсат!
    maDamn

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от thefolenangel Виж мнението
    може да се "почвате" направо...то и така и така след време ще спрете да ги ползвате ако нещата се задълбочат
    Доверието няма нищо общо. Здравият разум е това, което им трябва в случая.
    И колкото и да се задълбочават нещата, ако не са на ниво "Искаме бебе", сексът трябва да е с предпазни мерки. Било то презерватив, ОК, спирали и прочие.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    ^ agree!
    Но доверието няма да те предпази от гъбички или други инфекции. Всичко може да се случи.
    maDamn

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Тия евтините по принцип са по-широки.
    Шофирай разумно - стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Доверието няма нищо общо. Здравият разум е това, което им трябва в случая.
    И колкото и да се задълбочават нещата, ако не са на ниво "Искаме бебе", сексът трябва да е с предпазни мерки. Било то презерватив, ОК, спирали и прочие.
    Абе, въпросът с доверието също е намесен. Представи си да дадеш на момчето си да те чука без с уговорката да го извади преди да свърши, а той да свърши в теб и да ти каже нещо от сорта на "Ама, миличко, толкова ми беше хубаво, не исках да си го вадя, ама то нищо не е станало, сигурен съм." Трябва да му имаш доверие, че твоите желания и общите ви намерения са по-силни от неговия инстикт.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абе, въпросът с доверието също е намесен. Представи си да дадеш на момчето си да те чука без с уговорката да го извади преди да свърши, а той да свърши в теб и да ти каже нещо от сорта на "Ама, миличко, толкова ми беше хубаво, не исках да си го вадя, ама то нищо не е станало, сигурен съм." Трябва да му имаш доверие, че твоите желания и общите ви намерения са по-силни от неговия инстикт.
    Здравият ми разум няма да ми позволи да правя секс без предпазни мерки, осланяйки се на вярата, че "нищо няма да стане", "ще те пазя" и "те бебетата не стават така лесно". Така че за мен доверието и контрацепцията нямат нищо общо.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Kъсат се ако седят в потмоне за или са стари за тва Дюрекс имат и едни метални кутиики вече

Определено не в портмоне... разпадал ми се е така в ръцете... смятайте. Дръжте си го в кутийката и тва е

Някоя от новите серии на Дюрекс в металните кутийки (;

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от thefolenangel Виж мнението
    Доверието е вятър работа. Дори да имаш пълно доверие в някого, то може и той да не знае че е лепнал нещо и се почва едно ходене по мъките.... от личен опит ти го казвам. Ако ще правите без, то трябва да се изследвате най-добре и то за хламидии, трипер, сифилис, ХИВ, Хепатит Б и Ц. И въпреки това може да се появи някоя от стотиците банални инфекции които да ви тровят живота.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Моето портмоне е голямо и широко и н презерватива му няма нищо вътре.Въпреки че не го задържам повече от 2-3 дни в него де..за всеки случай ;д
    Шофирай разумно - стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Доверието е вятър работа. Дори да имаш пълно доверие в някого, то може и той да не знае че е лепнал нещо и се почва едно ходене по мъките.... от личен опит ти го казвам. Ако ще правите без, то трябва да се изследвате най-добре и то за хламидии, трипер, сифилис, ХИВ, Хепатит Б и Ц. И въпреки това може да се появи някоя от стотиците банални инфекции които да ви тровят живота.
    Ако и двамата са правили секс с презерватив абсолютно винаги преди това, трудно ще си лепнат нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си