С приятеля ми сме заедно от 6 месеца. До преди 1 месец и половина нещата бяха просто уникални, в мечтите ми за идеална връзка беше същото като с нас ПРЕДИ. Но той започна да се променя.. Вече не ми казва обичам те, преди ми го казваше всеки ден, не ме гушка ако аз не го гушна него.. Целувките са без никаква страст, без любов. Излиза с негови приятели без да ме попита дали искам и аз да отида с него и се скарахме жестоко за това. За 1 март получих мартеници от хора, които най-малко съм очаквала, а той никаква не ми подари и на следващия ден ми я подари с думите "ето ти да не се цупиш повече". Обвинява ме, че се сърда за най-малкото нещо, но за мен тези "малки неща" са нещо голямо и той не може да го разбере. Познаваме се от 7 години и славата хич не му е перфектна, изневерявал е на приятелките си, и се е държал ужасно с тях и аз постоянно мисля, че ми изневерява. Говори ли сме много пъти за нещата, с които ме дразни, но не се променяяяя. :@@@ Когато се избъзикам например със "сега като излезнеш с колко ще ми изневериш" ии се смея и той почва да ми казва "а ако ти набия един шамар знаеш ли как хубаво ще ти изневеря" или нещо подобно направо откачам от тея думи... :Х А пък секса да не говориме.. Не сме го правили от както се промени, поради тази причина най вече мисля, че ми изневерява. :Х Помогнете ми, дайте ми някакъв съвет да оправя нещата, защото наистина го обичам адски много и съм свикнала до такава степен с него (всеки ден сме в нас), че не мога да си представя ако нещо се случи как ще го преодолея.
Последно редактирано от radichka19 : 03-09-2012 на 12:03