- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа среща
Здравейте! Бихте ли сподели ли нещо за вашата първа среща (АКО ИЗОБЩО Я ПОМНИТЕ)(как мина, какво правихте и т.н.)?
Лично моята беше пълен ПРОВАЛ....
Бяхме на кино, но единственото нещо, което мога да кажа е, че филма беше страхотен, a всичко останало.....имах чувството, че до мен стои дърво (не говори, не мърда....)
![]()
Първа среща въобще или първа среща със сегашният ми приятел? Защото едното не го помня, а другото може да се каже, че липсваше.
Колкото до твоята ситуация - защо по дяволите отидохте на кино? Нормално е да стои тихо и да гледа филма, все пак това се прави в киното. Трябвало е да отидете на билярд/боулинг/кънки/нещо подобно, нещо което да предразполага към комуникация.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Първата първа среща беше в едно кафене...техе. Нормално, малко притеснително,но в реда на нещата...
maDamn
Просто разходка.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Отидохме на кино. Филмът беше малко .. ами как да кажа, имаше прекалено много секс сцени (и двамата не знаехме че е такъв) но все пак беше комедия. И все пак всеки път беше ужасно странно. Той се беше облегнал на рамото ми. Целуна ме веднъж по бузата, пак си сложи главата на рамото ми. После нещо се сборичкахме и той пак ме целуна по бузата след което се погледнахме и го целунах...... По време на целия филм ми галеше ръката, беше много сладко.
След филма отидохме в един парк, на една пейка където си прекарахме много хубаво
Определено ми е приятен спомен![]()