.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Първа среща

Здравейте! Бихте ли сподели ли нещо за вашата първа среща (АКО ИЗОБЩО Я ПОМНИТЕ) (как мина, какво правихте и т.н.)? Лично моята беше пълен ПРОВАЛ.... Бяхме на кино, но единственото нещо, което мога да кажа е, че филма беше страхотен, a всичко останало.....имах чувството, че до мен стои дърво (не говори, не мърда....)

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Първа среща въобще или първа среща със сегашният ми приятел? Защото едното не го помня, а другото може да се каже, че липсваше.

Колкото до твоята ситуация - защо по дяволите отидохте на кино? Нормално е да стои тихо и да гледа филма, все пак това се прави в киното. Трябвало е да отидете на билярд/боулинг/кънки/нещо подобно, нещо което да предразполага към комуникация.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Първата първа среща беше в едно кафене...техе. Нормално, малко притеснително,но в реда на нещата...
    maDamn

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Просто разходка.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Първа среща въобще или първа среща със сегашният ми приятел? Защото едното не го помня, а другото може да се каже, че липсваше.

Колкото до твоята ситуация - защо по дяволите отидохте на кино? Нормално е да стои тихо и да гледа филма, все пак това се прави в киното. Трябвало е да отидете на билярд/боулинг/кънки/нещо подобно, нещо което да предразполага към комуникация.
    Отидохме на кино, защото той поиска...и поне можеше да ме прегърне, когато се облегнах на рамото му...както и да е - другия път ще отидем другаде

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Отидохме на кино. Филмът беше малко .. ами как да кажа, имаше прекалено много секс сцени (и двамата не знаехме че е такъв) но все пак беше комедия. И все пак всеки път беше ужасно странно. Той се беше облегнал на рамото ми. Целуна ме веднъж по бузата, пак си сложи главата на рамото ми. После нещо се сборичкахме и той пак ме целуна по бузата след което се погледнахме и го целунах...... По време на целия филм ми галеше ръката, беше много сладко.
    След филма отидохме в един парк, на една пейка където си прекарахме много хубаво

Определено ми е приятен спомен

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си