- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Възбуди ме
Предложете ми филм като ''Възбуди ме, подяволите'' още не съм го гледала, просто много ми хареса сюжета и се мултивирах :Д Знаете ли някакъв подобен филм, ако може кажете![]()
Не знам за филм, ама "мултивирах"?! Не е ли "мотивирах" от "мотивация"?
женско
ахаха има вече и нови думи, знаеш ли пък.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Налииии ;д И аз като го видях в Музика викам бреххх.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Радва ме. Главната героиня не играе кой знае колко добре, момчето обаче е голям сладур. Освен това се засяга тема болна на повечето тинейджъри, не просто поредното филмче ала-Mean Girls.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Мислех, че е раздел Фън и ще можем да се сваляме през компютрите и да мастурбираме. Силно съм разочарован.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Пф,и на мене ми хрумна,че ще си приказвате мръсотийки и дойдох да воайорствам,пък то...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Филма е малко сбъркан, но ме изкефи.
Напомня на 13 ( http://zamunda.net/details.php?id=126601&hit=1 )...
Тоя филм е пълна простотия! Няма нищо общо със заглавието ... Снощи го гледах, но едвам изтраях края беше МЕГА тъп!!! И ако се замисляте дали да го гледате ... Недейте!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Малена, но той се води драма еротичен има го в замунда и с нецензурирана версия. А този "възбуди ме" само когато му прочетох резюмето видях, че не си заслужава да го тегля![]()