.
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: пинчер

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    От по-миналия ми рожден ден получих папагал - Жако, но той почина миналата година на 20 Декември - Лека му пръст Колко тъгувах по него .. не е истина. Като се привържеш към някого много силно и го изгубиш .. просто ти избива на рев. Но и ми го подариха стар. Беше вълнист папагал. Изплаках си очите Погребахме Жако в задния ни двор. След като ми подариха Жако купихме Кики - Женски папагал. Много е страхлива и не дава да я пипам.
    След една седмица (след като почина Жако) отидохме с баба ми в зоомагазина и така купихме друг папагал - пак мъжки. Взехме го млад. Таа .. малко се отклоних от темата..
    Трябва да навия нашите да ми вземат куче. Имам рожден ден на 20 Ноември и силно искам далматинец! Това е любимата ми порода! Ще следя темата. Още от сега съм заобещавала, че ще ставам сутрин в 6:00 да го разхождам, в 12:00 на обедна разходка, а някъде към 20:00, 21:00 ще го извеждам вечер. Мама почти е навита остава баща ми Подмазването ще помогне ли? И не знам дали папагалите и кучето ще се разберат, т.е. не знам дали ще лае срещу тях. А и не съм сигурна мъжко или женско да взема? А и от къде да взема? Зоомагазин? Развъдници? Ще следя темата .. ще ми е полезна

Съжалявам за папагалчетата ти. И аз съм губила 2 папагала, сега имам един корела. Но тук не е мястото, да питаш за далматинец.
    Последно редактирано от PeaceOfMe : 03-16-2012 на 08:13 Причина: правописна грешка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си