.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Защо?

Hybrid View

Защо?

Значи брат ми днеска си свали "Как да си дресираш дракон 2 " разбирасе беше на анг. и трябваше да свалим субтитри, но като ги свали излизат на "маймуни".Защо става така? Ако някой може да даде някакъв съвет ще бъда много благодарен.

С кой плеър си?
    Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!

С GOM Player съм

на бсплеъра се оправяше като дадеш на субтитри>шрифт>Кирилица , но мисля, че не пречи да пробваш и на ГОМ-а

Пич не става и на GOM и на BS нз защо. На субтиири>шрифт ми итваря Font, а там няма Кирилца (това е на bs и него изтеглих )

ами аз съм с vlc и няма такива бъгове ако има ги оправам по същия начин както горе е описано,но в него има кирилица

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Google му е майката брат >> SoftVISIA.com / Ръководство: Регионалните и езикови настройки в Windows
    Така се орпавят всички маймунски на компа, не само на субтитри ами и на програми на кирилица
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

А дали ще има промяна в текстови документи? Защото имам едни. които са на извънземен език...

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Без да пробваш и да видиш, нямам как да ти кажем...
    Ако направиш това, което съм ти дал няма да имаш никаква промяна с текущите ти документи. Не се тревожи
    А за инджикитайксите документи отговора ми е - не знам, пробвай и виж...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен
    пробвай да зададеш български в езиковите настройки(regional and language options) на операционната система, а също и в самият плейър трябва да има настройки за кирилица, например ако намериш функция encoding и там задай 'cyrillic windows-1251'
    Последно редактирано от npp : 03-11-2012 на 11:42

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си