- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На кого бихте обърнали по голямо внимание ?
Едно време други размери имаха значение...
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Аз лично не харесвам момчета с брада просто ми е гадно, попринцип ми е се тая дали има брада или не
Брадата е последното нещо, на което обръщам внимание.
Мдааа..
Ако ми допада даден човек - все ми е тая дали има леко набола или изобщо няма.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
момчетата с брада [е не като на дядо Коледа ] са ми слабост .. но както казаха по горе ако харесваш някой, няма да има значение дали има брада ..
Аз много се кефя, когато ми е набола брадата... понякога много си губя времето да я оформям. Но принципно или набола , или гладък като бебе.
Без брада. Мразя да ме боцка.![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
въобразяваш си.
като за начало : стани як.
ти си знаеш как - като си по-уверен, като си спокоен, изглеждаш добре, миришеш добре, поддържаш се, спортуваш и т.н.
искам да наблегна на това, че най-вероятно момичетата харесват брадясалите момчета не толкова заради брадите им, колкото заради това, че просто брадясалите момчета са яки пичове, какъвто ти не си, но трябва да станеш и ще станеш (можеш го)
не мисля че липсата на интерес към теб е провокирана от това, че нямаш брада.
както и това, че брадясалите момчета ги гледали по различен начин, определено не е от факта, че имат брада. или поне не само.
така че... дерзай![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ако брадата ти е по-дълга, а не просто набола, няма да й боцка.
Моят никога не ми е боцкал, а има и брада, и мустаци, при това доста повече от "наболи". Да, ама се избръсна гладко преди седмица и толкова ми боде в момента, че... боли и сърби. Нямам търпение пак да му порасне брадата![]()
Харесвам брада много, набола обожавам, обаче и мен ме драска. Цялата винаги ставам червена и на ранички, на чертички направо :Д Но някак ми харесва начина, по който драска, особено по врата.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
За мен наболата брада винаги е изглеждала супер яко, но на мъже, които има брада като цяло. Ако нямат - бебешко дупе и пак са си суперОтносително е, зависи от самия човек.
А за автора - въобразяваш си, че те гледат по друг начин заради това. Брат ми е на 30 години и все още няма много брада, пък не му пречи с женитеАко ти си и се държиш като пич, нито една мацка няма да се загледа в това.
Наболата брада е плюс само тогава, когато нужните качества са налице. А ако те са налице, няма да ти трябва брада, за да ти се получават нещата. Брада носи заради самия теб, а не заради това, как ще те възприемат хората.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Зависи от човека. Има момчета на които определен тип брада, а други са по-добре без.
Така че зависи най-много от това как се харесваш ти.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Да подчертая нещо, което Хаяши казва. Брадата трябва да пасва на твоите физически черти, както и на характера ти.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.