.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от bijou Виж мнението
    Ъмм, честно казано не обичам много много момчета с брадички, мустачки т.н
    Но ако пък го харесвам много, защо не (:
    Понеже спомена мустаци, да кажа че намирам мустаците за яко пюююк.
    Иначе и аз като повечето изказали мнение ми харесва когато е на 1-2 дена брадата(тогава е най-чаровно), повече не.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Едно време други размери имаха значение...
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Голям фен Аватара на YoAnA_kiiss
    Аз лично не харесвам момчета с брада просто ми е гадно, попринцип ми е се тая дали има брада или не

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Брадата е последното нещо, на което обръщам внимание.
    Мдааа..
    Ако ми допада даден човек - все ми е тая дали има леко набола или изобщо няма.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

момчетата с брада [е не като на дядо Коледа ] са ми слабост .. но както казаха по горе ако харесваш някой, няма да има значение дали има брада ..

Аз много се кефя, когато ми е набола брадата... понякога много си губя времето да я оформям. Но принципно или набола , или гладък като бебе.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Без брада. Мразя да ме боцка.

Цитирай Първоначално написано от stone4 Виж мнението
    Нямаш брада и си комплексиран, че съученичките ти те пренебрегват ,чак комплексиран не , но да забелязвам че не ме гледат по начина по който гледат тези с брадите

въобразяваш си.
    като за начало : стани як.
    ти си знаеш как - като си по-уверен, като си спокоен, изглеждаш добре, миришеш добре, поддържаш се, спортуваш и т.н.
    искам да наблегна на това, че най-вероятно момичетата харесват брадясалите момчета не толкова заради брадите им, колкото заради това, че просто брадясалите момчета са яки пичове, какъвто ти не си, но трябва да станеш и ще станеш (можеш го)
    не мисля че липсата на интерес към теб е провокирана от това, че нямаш брада.
    както и това, че брадясалите момчета ги гледали по различен начин, определено не е от факта, че имат брада. или поне не само.

така че... дерзай
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    гладко бръснат като бебешко дупе

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    гладко бръснат като бебешко дупе
    Дам, една приятелка не понася когато имам брада, а си завирам лицето някъде ...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PetarN Виж мнението
    Дам, една приятелка не понася когато имам брада, а си завирам лицето някъде ...
    Ако брадата ти е по-дълга, а не просто набола, няма да й боцка.
    Моят никога не ми е боцкал, а има и брада, и мустаци, при това доста повече от "наболи". Да, ама се избръсна гладко преди седмица и толкова ми боде в момента, че... боли и сърби. Нямам търпение пак да му порасне брадата

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Харесвам брада много, набола обожавам, обаче и мен ме драска. Цялата винаги ставам червена и на ранички, на чертички направо :Д Но някак ми харесва начина, по който драска, особено по врата.
    Everything changes, but beauty remains ...

За мен наболата брада винаги е изглеждала супер яко, но на мъже, които има брада като цяло. Ако нямат - бебешко дупе и пак са си супер Относително е, зависи от самия човек.
    А за автора - въобразяваш си, че те гледат по друг начин заради това. Брат ми е на 30 години и все още няма много брада, пък не му пречи с жените Ако ти си и се държиш като пич, нито една мацка няма да се загледа в това.

Мега фен Аватара на Chacho
    Наболата брада е плюс само тогава, когато нужните качества са налице. А ако те са налице, няма да ти трябва брада, за да ти се получават нещата. Брада носи заради самия теб, а не заради това, как ще те възприемат хората.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Зависи от човека. Има момчета на които определен тип брада, а други са по-добре без.
    Така че зависи най-много от това как се харесваш ти.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на Chacho
    Да подчертая нещо, което Хаяши казва. Брадата трябва да пасва на твоите физически черти, както и на характера ти.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си