- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Останахме се приятели, но и двамата имаме още чувства
Дойде момента, в който и на мен ми потрябва съвет(извинявам се за дължината ;дд)
С едно момче ходихме, малко време - няколко дни.. Но не скъсахме, защото аз не го харесвам или той мен не ме... а даже точно обратното ;( проблеме е, че той иска отворена връзка. Като цяло нямам проблем с такива връзки, но ако това означава да излиза с мен и да се чука с няк'ви други там.. е и същевременно и аз да мога да го правя. Нямам, дори проблем, ако излиза с ПРИЯТЕЛКИ (ама само приятелки) навън (дори само 2-мата), да се виждат и т.н. Както виждате, не съм от най-ревнивите хора :3 Но да не се отклонявам.. за него явно отворена връзка означава да излиза по-сериозно с няколко момичета.. и разбирате ли аз не го знаех това... На 1-ви, след 5 дена "ходене".. ако беше и такова, скъсахме. Бях го видяла как се прегръща, повдига и носи едно момиче към една пейка в даскало... но разбирате ли с това момиче няма нищо.. Да, знам, че беше отворена.. но поне от уважение да не ми го набива на очи (!) ;д И там нещо разсърдих му се... не исках да го виждам и сичките глупости... и следобед си пишем, да се разберем. Нещо стигна до момента, в който той ми каза, че аз съм го накарала да се замисли за начина, по който си водел връзките.. че напоследък не му харесвал толкова, но не искал и да го променя (каза, също, че решил, че иска да излиза с мен за по-дълго)... Написах му да си избере всъщност какво иска (т.е. мен или начина си).. и той, милия, ми пише, че знаел какво иска..(тук беше момента, в който се зарадвах - ГОЛЯМА грешка)... оказа се, че ходел с няк'ва (от няколко месеца, забележете) от неговия випуск, познавал я (демек, от по-дълго и по-добре), имало химия ;хх и ако трябвало да избира.... (натам е ясно ;д)
Преди да продължа ще направя едно коментарче, че всъщност АЗ съм тази, коятно го е накарала да се замисли - НЕ ТЯ ;дд въпреки, че може да се е замислил, защото харесва много другото момиче и да му е гузно... но както и да е.. замислил се е, заради мен ;дд
Нататък.. останахме си приятели.. разбира се, първите няколко дни след 1-ви не сме си писали/говорили.. ама след това пак почнахме. Излизахме няколко пъти (от моя страна само като приятели).. В петък бяхме излезли пак - той на няколко пъти се опита да ми хване ръката (ама аз не давам)... днес пак (дойде с мен на тренировка :х)... От както си останахме приятели започнахме да ставаме по-близки... разбрах повече неща за него.. и ние си приличаме почто по всичко.. освен по това за връзките :/ Някак си всеки път като го видя искам и чакам да каже, че е решил, че може би иска да опита нормална връзка с мен.. но така и не го казва.. и сякаш никога няма да го направи :х
Не искам да си губя времето в напразни надежди.. но и аз си го харесах още в началото на годината.. и тегаво :х Знам, че той още ме харесва, сигурно и той знае, че и аз го харесвам... Наистина ми се иска да му кажа, че все още го харесвам.. да видя как ще реагира... или поне някак си да продължа напред ;хх Моля дайте ми съвет какво да направя, за да се почувствам по-добре... не може така.. постоянно мисля за него.. :хх ;дд
ПС: Той на 18, а аз на 15... тоест единайсетокласник и зайче ;дд
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Сериозно ли искаш да имаш каквито и да било взаимоотношения с такъв човек?
По-добре си дай време да го забравиш и продължиш напред.
П.с. Сериозно на твое място щях да го псувам като каруцар![]()
Ето моя съвет![]()
така де по сериозно..? Ти добре ли си.Аз апсолютно нищо не разбрах само това че сте ходели няколко дена"отворена връзка"следкоето сте станали само проятели ? спрели сте да се виждате пак за няколко дена пак сте почнал ида се виждате като приятели обаче ти го харесваш и чакаш той да ти каже че иска нормална връзка с теб ? Ако е съм разбрал правилно имаш два варианта
Като първият е да спреш да го харесваш.. така да го наречем![]()
А вторият горната снимка!Зашото дори и да стане така че "Уш" да почнете нормална връзка като гледам/чета/ колко сте сериозни и двамата просто не ми се мисли. = )
Че ти имаш някакви трепети и чувства към него е очевидно. Но...не разбирам все пак кои са мотивите ти да смяташ,че и той има такива.
Това,че ти е признал как си го накарала да се замисли не е убедително доказателство.Още повече,че казаното е били по скайп===>няма кой знае каква стойност.
Това,че се е опитал да ти хване ръката,също не е нещо кой знае какво.
Ти си влюбена в него и сега във всеки негов малък жест и казана дума си намираш знаци,с които да потвърдиш своята си истина,желаната ти реалност.А който търси,казват-намира...
Не го познавам,но и не смятам,че в близко бъдеще се очертава падане на колене от негова страна.
Така поне изглеждат нещата отстрани.
Все пак-винаги можеш да си проведеш един малък разговор с него,за да си изясните отношенията.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Дап.. така си е ;дд съвсем не си заслужава ;дд ама колкото и да е ми а гадно ;дд.. ама айде- и това ще мине ;дд
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...