Заедно сме от 4 години, но нещата не вървят. Какво да правя?
Офф..не знам от къде да започна...с приятеля ми сме заедно почти 4 години ,но нещо връзката ни взе да куца много всеки път като се замисля не намирам смисъл в нея,имам още някакви чувства но това си е жива игра на нерви.Той постоянно иска да сме заедно (а понякога човек иска да остане за малко сам),когато сме заедно няма вече такава нежност един към друг ... няма мили думи или нещо което да ме накара да се чувствам добре.Секса вече не е така сладък-все едно е по задължение.Той абсолютно стана противоположност на това което е бил до преди месец-два.Сега е някакъв грубиян,прави неща които ме изнервят,като му кажа че ме изнервят ме изкарва че не мога да си сдържам нервите,мисли само на него да му е добре...не знам как да го опиша,но се чувствам адски зле в главата ми се върти поне от седмица мисълта да остана сама и да търся човек с който наистина да чувствам че има мъж до мен , не някой "суполко"
който не ме разбира.Днес му казах всичко това а той ми каза че дрънкам глупости и че търся вината само в него и че той полагал усилия,а аз съм била темерута и обърна всичко така че аз да се чувствам виновна...
Въпроса ми е следния : Според вас дали има смисъл да се мъча за нещо и някой който не го оценява вече и дали вие сте изпадали в подобна ситуация .
Благодаря предварително
Moderated by miloto_girl_4e
Последно редактирано от miloto_girl_4e : 03-06-2012 на 07:34