.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

за повечето мъже, големите цици + деколте са най-съблазнителното нещо - С са достатъчни, ама ако е Д - още по-добре

за мъжете, които не са малоумни (и такива се срещат), най-добре е Б-Ц (или може би Д, но не повече), защото повече не се побира в ръката и е излишно. някои мъже преминават от първия тип на втория след като почнат да правят секс, но май не са много. а най-добре са момичетата, които си имат цици докато са слаби.

съветвам те да си слаба, но и да избереш другия вариант, няма да има голяма разлика
    Цитирай Първоначално написано от flawless_ Виж мнението
    Преди три години пих хормони заради пролетния косопад, но качих трийсет килограма, едва скоро си влязох в старите тесни дънки.
    Колко глад съм изгладувала аз си знам.
    Протеиновата диета много ми помогна.
    Внимавайте с хормоните, момичета!
    kolko vdiga6 ot lejanka?
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Супер фен Аватара на flo0pY
    Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist Виж мнението
    за повечето мъже, големите цици + деколте са най-съблазнителното нещо - С са достатъчни, ама ако е Д - още по-добре

за мъжете, които не са малоумни (и такива се срещат), най-добре е Б-Ц (или може би Д, но не повече), защото повече не се побира в ръката и е излишно. някои мъже преминават от първия тип на втория след като почнат да правят секс, но май не са много. а най-добре са момичетата, които си имат цици докато са слаби.

съветвам те да си слаба, но и да избереш другия вариант, няма да има голяма разлика

kolko vdiga6 ot lejanka?
    Ти си ми един от най интересните потребители винаги се гавриш с хората :Д
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си