.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

къси рамене

Раменете ми са като на тази снимка http://assets.bb-team.org/content/originals/4033.jpg (мъжът с бялата риза) и на всичкото отгоре вратът ми и кръста ми са издадени напред. Според мен главния виновник за неправилната ми стойка е компютъра, или е вродена, но като бях по-малка и правих клекове и стойката ми все още беше права, а сега не е . Какви упражнения да правя за права стойка? И какви упражнения са подходящи за да си направя широки рамене?

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Мда .. и аз ще следя, защото и аз се чудя как да си оправя стойката... Получила съм чак гръбначно изкривяване..

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Една приятелка имаше гръбначно изкривяване и ходи на някаква аеробика, не съм сигурна каква точно, която я оправи. Нейното изкривяване си беше наистина доста видимо, сега изглежда перфектно.
    Everything changes, but beauty remains ...

Брат има гръбначно изкривяване и ходеше на някакви упражнения, но се отказа и си остана изкривен. Носеше и някакъв колан.

anonymous708973
    Guest
    Йогата помага страшно много точно на хора с гръбначно изкривяване, независимо дали е леко или по-забележимо. Не са празни приказки.

значи има си метод, така слагаш си клавиатурата зад гърба си и пишеш така след 1 месец гърба ти ще се изправи, че и отгоре... лека вечер дано съм помогнал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си