- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как мога да направя мускули без да ходя във фитнес зала?
Здравейте. Казвам се Калоян .. Но това не е важно .. На 14 съм, тежа 55-6 килограма и съм висок около 165-167 см. Може ли да ми кажете, по-скоро да ми дадете съвети и начини на тренировки за това как да направя мускули без да ходя на фитнес. Освен коремни преси и лицеви опори ?? Правя ги тях, правя и набирания .. Коремните преси правя всеки ден 2 серии по 60 коремни, лицеви - всеки ден , 5-6 серии по 20-25 лицеви, набирания - не правя много често, но когато ми се правят правя по 10-15 и така 2 серийки .. Може ли да ми кажете други начини за правене на мускули, БЕЗ ДА ХОДЯ на фитнесс ??
Поздрави,
КоКо![]()
еми ако си купиш тежести....
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Едва ли само с тежести .. Сигурно има и други начини ..
има всякакви варианти, но тежестите са най-добрият
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Как да направа мускОли биз да хоода на фитнес
Искам да стана адски извер ма без да тренирам и да взимам химия
Искам да съм Колман само от правене на лицеви Упори , но не и с кофички!
Ходи в Хогуортс да учиш за магьосник...
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Хах .. Точно стероиди ми трябват ;дд .. Други предложения ??
Фитнеса да не яде хора бе пичове? Не съм чувал такива новини? Ти нещо не си в крак с нещата ми се струва...
може и без да ходи на фитнес да на прави тяло.. лицевите и коремните е добре просто си направи някаква програма един ден примерно кофички и лицеви друг ден набирания и коремни преси ако искаш може да правиш за крака клякания и скок дъга ...
и така си ги редваш един ден в седмицата е добре да отделяш за кардио тренировки примерно бягане крос скачане на въже и коремни преси... аз не ходя на фитнес и въпреки това си подържам тялото, но ако искаш да ставаш ''животно'' без фитнес няма да стане... лично според мен тяло и само с написаното по-горе можеш да направиш КЪСМЕТ
Няма магически начин да ти порастнат мускулите. Можеш на лостове да ходиш, ама времето не е подходящо.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Да затова ще опитам някои неща, които казахте .. По-късно може да тръгна и на фитнес![]()
ходи сега.. кога по-късно. като дойде лято ще те мързи да ходиш. аз не разбрах що сега не искаш да ходиш? щото с лицеви, коремни, лостове, нищо нема да направиш... някво леко релефче и тва е.. и то с 300 зора. ти и да гониш релеф, във фитнеса пак ще го догониш 5 пъти по-лесно, квото и да си говорим.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
без зала не те виждам
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
На масата.. друг начин няма.. Кой за бога има мускули без фитнес зала ?? Всеки мускул иска наоварване..
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!