.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Протеин + креатин

Четох из интернет за хранителните добавки, и поне според мене протеин + креатин е най-добрата комбинация, та въпроса ми е.. Къде мога да намеря Протеин и креатин на добра цена и качество..?
    И още един-два въпроса- Тези протеини креатини и другите добавки "чисти" ли са? Т.е вредят ли примерно.. на черния дроб?
    2- Ако взимам протеин+креатин- Колко пъти в седмицата трябва да вземам? Горе/долу колко кила се качват за 1 месец, ако имам и добър хранителен режим.?

П.С- Почти на 15 съм ;o Не ми казвайте- Оо не много си малък за такива неща не ги взимай и т.н, искам отговори по темата.. Ако реша да вземам ще вземам..

Някой?

Мега фен Аватара на ZipFail
    Къде можеш да си намериш - във всеки онлайн магазин за добавки. За качеството вече е относително и зависи колко пари мислиш да дадеш.
    Вредят на черния дроб само ако прекаляваш много грубо. Хранителните добавки се казват така, понеже са вещества които се съдържат и в храната. А от храна трудно се умира.
    На опаковката си пише всичко за начина на приемане.

И въпроса не е на колко си, а колко стаж имаш в залата преди да взимаш

КАЗЕИН, БЕТАИН прахообразен кристал чисти 99 % предлага 0877089460.
    КАЗЕИН млечен - 20 лв./кг.
    БЕТАИН хидрохлорид - 40 лв./кг.
    Доставка куриер.

Цитирай Първоначално написано от ZipFail Виж мнението
    Къде можеш да си намериш - във всеки онлайн магазин за добавки. За качеството вече е относително и зависи колко пари мислиш да дадеш.
    Вредят на черния дроб само ако прекаляваш много грубо. Хранителните добавки се казват така, понеже са вещества които се съдържат и в храната. А от храна трудно се умира.
    На опаковката си пише всичко за начина на приемане.

И въпроса не е на колко си, а колко стаж имаш в залата преди да взимаш
    Близо 4 месеца :P
    Цената няма значение, ако ще взимам нещо, трябва да е качествено.. независимо каква е цената.. Защото няма смисъл да дам 50 лева за некакви боклуци.

Цитирай Първоначално написано от simov Виж мнението
    КАЗЕИН, БЕТАИН прахообразен кристал чисти 99 % предлага 0877089460.
    КАЗЕИН млечен - 20 лв./кг.
    БЕТАИН хидрохлорид - 40 лв./кг.
    Доставка куриер.
    Предпочитам да си купя от някой "Online health store" а не от някого, който не познавам -_-

Мега фен
    Ако бюджетът ти е 50 лева няма смисъл въобще да почваш..
    Иначе с 4 месеца стаж ти препоръчвам само храна,защото още не си научил как да се храниш..

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Ако бюджетът ти е 50 лева няма смисъл въобще да почваш..
    Иначе с 4 месеца стаж ти препоръчвам само храна,защото още не си научил как да се храниш..
    Имах предвид, че ако цената е ниска (e.g 50 лева) най-вероятно ще е crap Така де имам си хранителен режим

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си