- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Зависими ли сте от Фейсбук ??
Ами мисля че заглавието си казва всичко .. Аз не съм сигурна дали съм.. Чесно казано на няколко пъти се канех да го изтрия даже веднъж го направих но после си го възстанових .. Имам чувството, че от както го има тоя fb или по скоро компютрите почти не излизам от вкъщи и съм,като ленивец .. Мама даже ми е измислила прякор '' Енергиен вампир''
ами вие?
Не не съм зависима,защото нямам и основната причина е, че там освен клюки нищо друго не разбираш...Имам интересен живот и чуждите не ме интересуват!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Не съм зависим от нищо.. камоли от некъв смешен сайт
Определено не съм зависима, влизам от време на време, но не съм по цял ден във фб.
И аз не знам. Седя там, защото няма какво друго да правя.![]()
Не.Влизам от скука.Ако имам какво да правя не се и сещам за него.
Не не съм,мога и без него,но когато съм в нас си кисна там.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не, даже взех да влизам по-рядко, откакто направиха ъпдейтите и нововъведенията...
Не, не съм зависима, много рядко влизам там само, за да си пиша с някои приятели и това е, а не като някои хора, които познавам цял ден висят пред лаптопа, за да клюкарят.![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Еми малко.Но предимно влизам, защото ми е скучно и няма какво да правя... През лятото дори и не се сещам за него.
Определено съм , жалко , но ФАКТ
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
Кой ще си признае, че е зависим? Всички казват, че не са.. и никой не излиза от там.
И аз съм зависима. От там научавам за събития, за които съм пропуснала да разбера кога са, къде ще се проведат. Там ми изпращат всички снимки от общи събирания, празненства... Там търся приятелите си, когато не отговарят на телефона. (в скайп почти никой вече не влиза) Следя нещата, които ме интересуват. Вече почти всички изпълнители имат профили там и съобщават за концерти, участия, нови албуми.. Отделно чета и в няколко групи истории, които се публикуват редовно.
Не вися цял ден в сайта, но му отделям около час, час и половина на ден.
И спря да се върти за миг земята..
Честно мога да си кажа-не.Скучно е..Много ме интересува кой къде е бил вчера,каква снимка си е качил и каква 'мъдрост' си е постнал като статус.Но все пак ми е нужен за някои неща,заради които не мога да си го изтрия.Например,там ми е връзката с една приятелка в чужбина,разбирам за разни събития,а и има добри страници.Като си включа компютъра влизам за 5 минути,за да видя дали има нещо ново,след това се сещам да си го проверя чак,когато ставам.
Не само, че не съм зависима, ами и не използвам изобщо.
и аз като вас съм зависима:*
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Ми оказва се, че съм зависима.. което е много много лошо. Ама без фб не мога..
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не съм, дори нямам.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Влизам там само като тъпея или за да си намеря причина да не с ипиша Протоколите.
Имат няколко интересни игри който се орпавят за 5 мин на ден и през другото време го използвам като Winamp.
Не знам това написаното по горе прави ли ме зависим? Да отбележа днес почти не киснах и четох теми във форума тука.А имам да пиша толкова мноооого.