.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на reperw

Ebay ПОРЪЧКА

Някой поръчвал ли е от този сайт ?? Искам да си взема 1 обуща ,но не искам сам да го правя това...НЯКОЙ знае ли някаква фирма която прави поръчки от там ?

Фен Аватара на eilhar
    Град
    The dark side of the moon, in the eye of the storm.
    е защо не сам?
    Last.fm

~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
    ~ Si vis pacem, para bellum

dontcare ^^

Мега фен Аватара на koshtramba
    Ако си от София, фирмата е Lombard. Не знам дали имат офиси и в други градове, разрови се в интернет и ще намериш повече информация. Но трябва да си наясно, че комисионната, която взимат е 30 %. Т.е 30 процента от стойността ти на обущата, и ще ти се оскъпи доста.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Прави се чрез посредническа фирма, пращат ги до посредническата фирма в Англия и после тя ги праща до България и ти излиза 1,5 паунда до България +цената на стоката и на пощата/1 паунд е 2,44 лева/-трябва да ги купиш от английският сайт, а не от американският и след поръчката до 2 седмици са в България

Например обувките струват 5 паунда и пощата е 3 паунда става 8 паунда +1,5 до България става 9,5 паунда х2,44=23,18 лева общо
    Последно редактирано от mlakniwe2 : 03-11-2012 на 07:29

^ ахам и знаеш ли някоя такава фирма ?

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002008417772

Аз поръчвам чрез Зарибен. Момчетата са супер коректни. Доставката отнема около 3 седмици и не се оскъпява много. Три пъти съм поръчвала чрез тях, винаги всичко е било наред, а след 2-3 дена очаквам да ми пристигне и една блуза. От моя клас някои момчета си поръчат обувки и дрехи през тях и винаги са оставали доволни. Аз ти препоръчвам този вариант.
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Колко им е комисионната?
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Само от USA ли правят поръчки или може и от Англия ?

Мисля, че може и от Англия. Пиши им съобщение и ще ти дадат всякаква нужна информация.
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

А защо не си ги поръчате сами наистина? Във ebay всичко е толкова улеснено и клиентът е максимално защитен. Да не говорим, че цените на доставките обикновено са много достъпни. И идват директно на вратата пред къщи.

Аз съм пазарувала само от Източна Азия, но съм много доволна. Всичко винаги ми е пристигало и не е имало допълнителни такси.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си