- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ebay ПОРЪЧКА
е защо не сам?
Last.fm
~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
~ Si vis pacem, para bellum
dontcare ^^
Ако си от София, фирмата е Lombard. Не знам дали имат офиси и в други градове, разрови се в интернет и ще намериш повече информация. Но трябва да си наясно, че комисионната, която взимат е 30 %. Т.е 30 процента от стойността ти на обущата, и ще ти се оскъпи доста.![]()
Прави се чрез посредническа фирма, пращат ги до посредническата фирма в Англия и после тя ги праща до България и ти излиза 1,5 паунда до България +цената на стоката и на пощата/1 паунд е 2,44 лева/-трябва да ги купиш от английският сайт, а не от американският и след поръчката до 2 седмици са в България
Например обувките струват 5 паунда и пощата е 3 паунда става 8 паунда +1,5 до България става 9,5 паунда х2,44=23,18 лева общо
Последно редактирано от mlakniwe2 : 03-11-2012 на 07:29
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002008417772
Аз поръчвам чрез Зарибен. Момчетата са супер коректни. Доставката отнема около 3 седмици и не се оскъпява много. Три пъти съм поръчвала чрез тях, винаги всичко е било наред, а след 2-3 дена очаквам да ми пристигне и една блуза. От моя клас някои момчета си поръчат обувки и дрехи през тях и винаги са оставали доволни. Аз ти препоръчвам този вариант.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Мисля, че може и от Англия. Пиши им съобщение и ще ти дадат всякаква нужна информация.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
А защо не си ги поръчате сами наистина? Във ebay всичко е толкова улеснено и клиентът е максимално защитен. Да не говорим, че цените на доставките обикновено са много достъпни. И идват директно на вратата пред къщи.
Аз съм пазарувала само от Източна Азия, но съм много доволна. Всичко винаги ми е пристигало и не е имало допълнителни такси.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en