.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Крем-депилатоар

Здравейте на всички :р искам да ви питам махате ли си косъмчетата под мишниците с крем депилатоар,ако да с какъв марка и цена ако може, а ако не с какво тогава,защото аз досега съм действала само със самобрасначката един път пробвах с лентички кола маска ама многоооо ме заболя и не стана

И при мен не става с лентички ли с епилатор-вазпалява ми се мястото и умирам от болка.Иначе депилатор-еми нз какъв, отиваш в аптеката и питаш кви има и на кви цени.Някъде до 5 лева ще са ти нужни, но депилатора дейтва акто самобръсначка , и за това аз ги махам с самобръсначка.

да де знам обаче ддз мене много не ме кефи със самобрасначка защото ми стават понякога едни малко пъпчици и си мисля че с крема няма да ги има

Град
    vratca
    от една седмица си ги махам с епилатор ..... ест че боли но аз захапвам един ръкав и така обаче слде няколко пъти болката минава.
    .....

Цитирай Първоначално написано от TwEEtyNkA
    да де знам обаче ддз мене много не ме кефи със самобрасначка защото ми стават понякога едни малко пъпчици и си мисля че с крема няма да ги има
    От крема може да с еполучи същото, тъй акто той е направен по някакъв химичен начин и точно заради тази химична съставка ти ги маха.Но пък може и да ти е по-добре с крема.Купи си, пробвай, и прецени с какво е най-добре

Голям фен
    Аз ги махам с епилатора и по една седмица ми издържа чистичко !

Град
    Варна
    И аз преди използвах крем-депилатоар, но тъй като беше преди 4-5 години, не си спомням за марка или цена. Общо взето, не върши кой знае каква работа. Със същия успех можеш да използваш и самобръсначката, с нея поне няма да се клепотиш.

Аз лично изполозвам епилатор за тази област и съм си доволна от ефекта, пък и въобще не боли чак толкова много. Още съм жива.
    Това, което е лесно, не е интересно.

Град
    Пловдив
    крема депилатоар не е работа!по-добре с пинцета,по-ефикасно е.а аз имам въпросче:да си махам ли космите на ръцете?имам предвид,на 16 съм,не съм като горила,но ги има,ама се притеснявам да не израснат някакви черни,черни.. става въпрос с кола маска
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    крема депилатоар не е работа!по-добре с пинцета,по-ефикасно е.а аз имам въпросче:да си махам ли космите на ръцете?имам предвид,на 16 съм,не съм като горила,но ги има,ама се притеснявам да не израснат някакви черни,черни.. става въпрос с кола маска
    И аз имам някакви, но не смятам да ги махам. Една приятелка обезкосмява ръцете си с депилатоар и все й растат черни... Дори с кола маска не бих посмяла на тоя етап.

Аре още едно въпросче.
    Имам един депилатоар на LYCIA, мислех да го ползвам за триъгълника, но за съжаление се оказа, че съм взела за ръце и крака. Както и да е, опитах се да оправя краката... Нанесох малко, чаках 10-15 минути, след което се спуках да си съдирам кожата с шпатулката и паднаха само 3-4 косъмчета.
    Иначе кремът си е годен... До 2011 пише...
    Що така?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Аре още едно въпросче.
    Имам един депилатоар на LYCIA, мислех да го ползвам за триъгълника, но за съжаление се оказа, че съм взела за ръце и крака. Както и да е, опитах се да оправя краката... Нанесох малко, чаках 10-15 минути, след което се спуках да си съдирам кожата с шпатулката и паднаха само 3-4 косъмчета.
    Иначе кремът си е годен... До 2011 пише...
    Що така?
    Може би не си нанесла достатъчно от крем-депилатоара. Аз съм доволна от други продукти на LYCIA и не ми се вярва да е некачествен.

Но общо взето тези кремове не са много надежден начин за обезкосмяване. Поне за мен е така.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Ако си представя количеството крем, което нанесох на единия си крак (от коляното надолу), накуп, беше по-малко от орех.
    Възможно е да съм била прекалено пестелива , тъй като не се и получи "обещаното" зачервяване след преминаване на 8 минути.

според мен щом имаш нужда направи го нали като отидеш на козметик и след това те мажат с някакви кремове за забавяне на растежа на косъма и след това не растат черни ( поне при мен ходила съм само на крака но смятам че при рацете ще ръстат даже по-бавно) така че отиди

Град
    Пловдив
    ^идеята е,че аз нямам.т.е,имам си някакви светли,но ми харесва повече без.сестра ми вика да не ги пипам,че както сега са светли и руси,след махането ще растат черни! иначе ще ги махам в домашни условия,къде ще ходя за едните ръце на козметик..
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

e щом са светли не ги пипай аз като видя някой съвсем чисти раце без никакви косъмчета и не ми харесва незнам защо отблизо ми е много гадно по добре ги остави като станат по големи и като се личат повече тогава

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Ако си представя количеството крем, което нанесох на единия си крак (от коляното надолу), накуп, беше по-малко от орех.
    Възможно е да съм била прекалено пестелива , тъй като не се и получи "обещаното" зачервяване след преминаване на 8 минути.
    Е, щом е така, то определено причината за неуспеха ти е в количеството

Аз като си спомня преди колко слагах - доста, та дори и тогава не винаги ефектът беше много добър.

Град
    [На Метри От Земята]
    ^идеята е,че аз нямам.т.е,имам си някакви светли,но ми харесва повече без.сестра ми вика да не ги пипам,че както сега са светли и руси,след махането ще растат черни! иначе ще ги махам в домашни условия,къде ще ходя за едните ръце на козметик..
    щом са светли и малко не ги пипай
    Просто аз

Град
    Targovishte
    Искам да попитам нещо относно крема депилатор на Veet и питам тук, за да не правя нова тема. Значи имам розовия, той е предназначен за там долу и искам да попитам мога ли да го ползвам и за подмишниците ?
    I'm sexy and I know it <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си