Запознанство + показване не симпатии + още нещо!..
Нова съм във форума, така че Здравейте на всички! Казвам се Татяна и съм на 16г. Проблемът ми е, че си харесах едно момче, което е на моите години, но не учим в едно и също училище. Имаме доста общи познати, но не се познаваме. Моля дайте ми с съвет как да му пиша първа, с какво да започна и така. Също така искам да знам как мога да покажа/кажа на момче, че го харесвам?.. Аз съм срамежлива и по принцип съм обсипвана с комплименти, но никога от правилните хора. Иска ми се да получа това, което искам и моля за помощ.
П.П.: Как бихте попитали за излизане навън? И кои места според вас са за предпочитане, защото за мен перфектно е да сме на кафе и да пием коктейли/капучино/кафе и така, но не съм сигурна дали и с него ще е така. Как да направя добро първо впечатление на първата среща /в смисъл горе долу какво да е облеклото ми и държанието ми, защото мога да се държа по най-различни начини, но един да е правилният/. Мислите ли, че няма да ме приеме на добре, защото аз пред него съм едно МНОГО добро момиче. В смисъл той се друса и така, аз само от време на време пуша или пия коктейли, но не излизам от границите си.