- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Запознанство + показване не симпатии + още нещо!..
Нова съм във форума, така че Здравейте на всички! Казвам се Татяна и съм на 16г. Проблемът ми е, че си харесах едно момче, което е на моите години, но не учим в едно и също училище. Имаме доста общи познати, но не се познаваме. Моля дайте ми с съвет как да му пиша първа, с какво да започна и така. Също така искам да знам как мога да покажа/кажа на момче, че го харесвам?.. Аз съм срамежлива и по принцип съм обсипвана с комплименти, но никога от правилните хора. Иска ми се да получа това, което искам и моля за помощ.
П.П.: Как бихте попитали за излизане навън? И кои места според вас са за предпочитане, защото за мен перфектно е да сме на кафе и да пием коктейли/капучино/кафе и така, но не съм сигурна дали и с него ще е така. Как да направя добро първо впечатление на първата среща /в смисъл горе долу какво да е облеклото ми и държанието ми, защото мога да се държа по най-различни начини, но един да е правилният/. Мислите ли, че няма да ме приеме на добре, защото аз пред него съм едно МНОГО добро момиче. В смисъл той се друса и така, аз само от време на време пуша или пия коктейли, но не излизам от границите си.
Еми,по начина по който го описваш тоя пич,шансовете да си падне по някоя смирена и кротка принцеска са несъществуващи.
Съответно - не си хаби времето.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
първо си попишете известно време и така....
после намекни че искаш някой ден да излезете
след тва го покани наистина - на срещата се дръж приятелски и се облечи нормално според мястото където отивате
но както го описваш мислиш ли че има шанс наистина да стане нещо?
Друса се? И ти искаш да излезеш с него? Аха.
Заслужаваш нещо по-добро. Места за излизане много - може кафе, разходка. Като се видите в началото ще е притеснително, но приказката ще си дойде, спокойно.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
По добре бъди себе си не играй роли ,а още по добре не се занимавай с човек който друса .
не се прави на интересна и остави тия пропаднали типове, нищо добро не можеш да очакваш от такъв човек. не е единнствен, ще го преживееш.. винаги е така.
)
Кажи на някой от общите ви приятели да те запознае с него.След това се намирате по скайп и се уговаряте да излезете.Няма значение,къде ще ходите или какво ще пиете,важното е да си прекарате добре.За облеклото-едно дънки и блуза (не ти знам гардероба) ще свършат работа.За държанието-дръж се нормално,говорете си,няма правилен начин.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Офтопик:с какво точно се "друса"?
Тревата не я броим.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ако беше тревоман,щях да си дам благословията,ама тоя е от малко по-тежката артилерия...А боцкал ли се е някога?
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Бе какво и даваме съвети да не излиза с него след като си го е харесала и няма да я разубедим. Някой общ приятел да ви запознае и после нали ще можеш да си излизаш с него, след като се познавате. Дръж се нормално, колкото и клиширано да звучи. И недей прави неща, които не искаш само за да му станеш интересна.
Не си го причинявай. Има толкова много момчета на този свят, няма смисъл да си губиш времето с този.