- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснение
Значи с приятеля ми правихме секс , но понеже аз се бях усъмнила леко и една седмица след акта си направих тест и беше отрицателен няколко дена слид теста пак го направихме и всичко си беше нормално не е сваршвал в мене бяхме със презерватив . Но сега вече ми закаснява със около 4 дена и се притеснявам да не е станал някакаав фал . След първия акт си правих и изследвяния на урината , защото ми се наложи та нищо нямаше .. попринцип винаги не ми идва на време или закасняма или подранява , но сега когато има причина да се притеснявам ми е кофти .
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
Майна,като ви гони паника не правете секс. Като се знаеш,че ти закъснява -кво се вкарваш?! Като на тестове и изследвания всичко е ОК ?!
maDamn
след тестовете и изследванията ПАК правих секс и макар да не е ставал фал ( поне така си мислим ) ми закаснява ..
ВИНАГИ ПРЕЗЕРВАТИВ, БЕ, МАЙКА МУ ,AРЕ НАУЧЕТЕ СЕ ,ЧЕ МЕ ДРАЗНИТЕ
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
епа имаше презерватив ВЕ , АЕ ЧЕТЕТЕ КВО СЪМ НАПИСАЛА!!
Оф, закАснява ти?! Моля да бъда гръмната!
СЛед като си го правила след това с презерватив кво се косиш!? Ако ти е било за първи път може закъснениет на това да се дължи, след първия път цикъла се променя понякога.
maDamn
О,простете, вече темите са ви толкова еднакви, че от първото изречение знам к'во следва !
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Теста отрицателен, изследванията са ОК, после секса е бил обезопасен, а и на всичко отгоре ти е нередовен и закъснява понякога. А сега си отговори сама на въпроса ...
Вече се отчайвам сериозно ... Като толкова ви е шубе и се вкарвате във филми, не правете секс!!!
Просто слагайте презерватив.Без може и да е по-хубаво, но е опасно и за двамата.Така и ти най-вече ще си сигурна, че материала му не е попаднал в теб.Мисля,че не искаш да ставаш майка още...