- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го заговоря
Харесвам едно момче няколко пъти излязахме с него сега само се поздравяваме,когато се видим незнам как да го заговоря помогнете ми!Искам да ме забележи не като обикновено момиче а като нещо повече за него в един вид да го накарам да ме хареса ако не ме!Как да го направя?
Последно редактирано от girl_98 : 03-11-2012 на 15:33
е както сте излизали, не сте ли си говорили? Същото е. Отиваш здрасти, как си ала бала.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Излязохме само 3 пъти защото е от на приятелка класа.Просто незнам какво да му кажа!
Поздрави го и му кажи,че искаш да излезете някой път.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да, за да се набуташ в клише.
Направи няква шега според ситуацията, коментирай нещо край вас...Като някой/нещо ви прекъсне, вместо да продължиш темата, можеш да скочиш в няква съвсем различна. Ако се опита да я върне, казваш че я оставяте за следващ път, смигваш му закачливо и си тръгваш.
Откога е клиширано да кажеш здравей на познат когато го видишспоред мен върши работа за започване на разговор. Ако обаче нямате как да го продължите не виждам особен смисъл да се занимавате един с друг, освен ако не обичате неловки мълчаливи паузи.
madafaka
Поздравът не е клиширан, ама след "как си?", обикновено следват производни в стил "как я караш?", "нещо ново..?" и т.н, дето вместо да разчупят обстановката и да тръгне непринудено разговорът, създават шаблон и някак отдалечават, звучат сухарски.
Доста често като се видя с някой приятел питам точно тия шаблонни въпроси защото наистина искам да чуя отговорите и да разбера какво се случва с човека. Прав/а си обаче че има омагьосан кръг от типа "кво стаа, кво стаа, нищо, нищо" и дотам. Явно си зависи и от това доколко си говорите с дадения индивид, а не да питаш първото каквото ти доиде на ума колкото да не мълчите.
Авторката...има много неща за които можеш да говориш с някой, но все пак трябва да има някакво съвпадение на интереси за да се получи разговор. Ако сте от различни планети просто няма как да стане.
madafaka