Ходим от няколко месеца с гаджето ми,но някак не е същото,каквото беше.. Отначало беше много хубаво не че сега не е с нея винаги се чувствам добре но тя някак не се интересува от мене.Пиша и всяка сутрин смс-и за добро утро, питам как е какво прави,казвам и че я обичам и й пращам любовни смс-и,а тя не отговаря почти с пред текст,че няма пари в телефона,че учи,че не знам какво си и т.н.Толкова ли няма 1 минутка да ми напише 2-3 смс-а,но има да си пише с тоя и оня и да кибичи във фейса .. :X Пиша това,но и аз не знам какво точно става .. искам да я накарам да ме иска както преди,да ме ревнува,както преди,защото не е същото.Например,преди като се видехме вадеше огромна усмивка,сега не се смее толкова много,а се казва,че като по изгубиш усмивката на жената,се губи и самата нея,но и тя губи мойта , друг проблем е,че нарочно ме кара да ревнува .. примерно става сутрин и вместо да ми звънне ил ида ми пише нещо,аз й звъня и я питам с мили думички как е,а тя изведнъж "аре отивам до едно кафе,после щи звънна" или "днеска ми звъняха непознати някви свалячи и е така ми обяснява,а изгарям отвътре и после ми казва,че не се интересува от тях.Хубаво,ок.Както си седим и се гушкаме й звъннаха и тя си говори с тоя неизвестния 5 минути,oзначава,че и допадат,чувства се желана от други пред мен :Х,защото ако не й харесваха,щеше да им затвори,още по-малко,че трябва да й стане неубодбно пред мен,че я чакам 5 минути вече.Идеше ми да си тръгна или па да взема телефона да й да й го строша , незнам вече .. искам да я накарам да ме поревнува малко и да ме иска силно , ама не знам как :X