.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив

Според вас трябва ли един хомосексуалист да крие

сексуалната си ориентация? Не питам за мен, защото аз съм асексуален, но любопитството ме гложди

Мега фен Аватара на D1esel
    Mного ясно, че да! Нали децата по света иначе ще ги гледат и те ще станат гейове също!!!

Град
    Пловдив
    Еми те ще станат или гейове, или асексуални при всички положения

Голям фен Аватара на ZeroPoinT
    да, щото прави лошо впечатление и съответно те изоставят

Цитирай Първоначално написано от ZeroPoinT Виж мнението
    да, щото прави лошо впечатление и съответно те изоставят
    А ти би ли изоставил някой приятел, ако се разкрие пред всички, че е гей?

Голям фен Аватара на ZeroPoinT
    Да, защото аз ги подбирам да не са гейове.

Цитирай Първоначално написано от ZeroPoinT Виж мнението
    Да, защото аз ги подбирам да не са гейове.
    Значи би изоставил много добър приятел, ако ти признае, че е от другия бряг?

Banned Супер фен
    Да крият -не, но не и да парадират.
    Ако ги питат (дори и индиректно) няма защо да лъжат, като цяло лъжата до добро не води. Обаче да си правят паради и етц. глупости не одобрявам.

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Напълно съгласен с мнението над мен.
    Мен лично ми е през половия член какво правят хората у дома - дали чукат мъже, жени, животни. Когато нещата започнат да стават публични мнението ми вече става супер негативно.
    Respect my authoritah

Мега фен Аватара на machoka
    В основите на демокрацията е заложено това, вскеи да може да излезе да си парадира, да си протестира или да прави квот' си иска, стига това да протича по установен ред. Мен лично повече ме дразнят ненормалниците със сини коси и половин кило желязо по главата, клатещи се зад някакъв тир с музика и вървящи след него като на погребално шествие, от колкото гей парад. Така че ви награждавам с един дебел член за фалшивите ви, тесногръди и ретроградни разбирания.

А на който не му харесва къде живее и каква идеологична система го заобикаля, лично ще му купя еднопосочен билет за Северна Корея, та Партията Майка да му смачка фасона и да рони сълзи пред статуята на отишлия си Император.
    Последно редактирано от machoka : 03-10-2012 на 07:59

Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    В основите на демокрацията е заложено това, вскеи да може да излезе да си парадира, да си протестира или да прави квот' си иска, стига това да протича по установен ред. Мен лично повече ме дразнят ненормалниците със сини коси и половин кило желязо по главата, клатещи се зад някакъв тир с музика и вървящи след него като на погребално шествие, от колкото гей парад. Така че ви награждавам с един дебел член за фалшивите ви, тесногръди и ретроградни разбирания.

А на който не му харесва къде живее и каква идеологична система го заобикаля, лично ще му купя еднопосочен билет за Северна Корея, та Партията Майка да му смачка фасона и да рони сълзи пред статуята на отишлия си Император.
    Подркепям! Eвала Мачок! Иначе може и в Уганда да ги пратиш, там още повече ще им хареса

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Има ситуации в които е наложително да я обявят. Примерно ако ги свалят жени. Или пък на близките и приятелите си. Но "здрасти, аз съм Иван и съм гей" не върви. Все едно аз да тръбя, че имам фуут фетиш. :Д

Това просто са лични неща и на болшинството от хората не им влизат в работата.

Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Има ситуации в които е наложително да я обявят. Примерно ако ги свалят жени. Или пък на близките и приятелите си. Но "здрасти, аз съм Иван и съм гей" не върви. Все едно аз да тръбя, че имам фуут фетиш. :Д

Това просто са лични неща и на болшинството от хората не им влизат в работата.
    E ти да не мислиш, че наистина така се представят? Аз нямам спомен досега, като съм се запознавал с някой гей да ми е казвал: "здрасти, аз съм иван и съм гей" Напротив, дори имаше случай, когато ходих на един курс с един гей в продължение на месеци и чак когато ме добави във лицекнигата разбрах, че е такъв. Направо бях потресен

Град
    Аахен
    Сигурно не. Но го натвърдват много рано в познанството си с тях. Примерно "заебете ги тия тъпи жени, ако искате да се забавлявате с хубави мъже, елате с мен" (истинска история).

Работата е там, че и в консервативно общество като българското, 90% от хората биха съжителствали нормално с гей (под нормално имам предвид да не го тормозят), стига той да не парадира с това. Под парадира се има предвид да показва т.нар. гей гордост. Това, че сексуалните ти практики са нестандартни не е срамно, но не е и повод за гордост. Никой не обича хората, които се мислят за по-добри от него, особено ако е заради тъпа причина. Затова е и цялата драма с парадите.
    Последно редактирано от PainMonopoly : 03-10-2012 на 08:56

Сигурно не. Но го натвърдват много рано в познанството си с тях. Примерно "заебете ги тия тъпи жени, ако искате да се забавлявате с хубави мъже, елате с мен" (истинска история).
    Слава Богу, досега не ми се е случвало такова нещо на мен Ама това на теб ли се е случило или някой много мъжествен тип ти го е казал, докато е разказвал колко са гадни педалите? Защото, ако не се е случило на теб, има голяма вероятност просто да не се е случило, или в по-добрия случай - да преувеличава.

Град
    Аахен
    На един приятел, но е напълно възможно да е вярно, защото му се е случило в Швеция, а там такива неща са обичайни.

На един приятел, но е напълно възможно да е вярно, защото му се е случило в Швеция, а там такива неща са обичайни.
    Да, и като гледам Швеция има по-голям прираст от България, въпреки че там такива неща са напълно нормални Но в крайна сметка, ако някой гей харесва някой хетеро мъж, според мен е по-добре да се пробва, отколкото да остане на сухо. Хетерото не е длъжен да спи с гея, ако онзи просто го попита дали иска, в крайна сметка

Град
    Аахен
    Аз и не твърдя, че педерастията може да е причина за отрицателен естествен прираст. Педали винаги е имало, винаги и ще има. На всичкото отгоре няма как да станат повече като процент, нито по-малко. Изводът е, че естествения прираст приема съществуването им за константа и се влияе от други фактори.

Друг е въпросът, че доста хора са склонни да възприемат ценностите на богати държави като Швеция като нормални, на българските като грешни. Това не е задължително да е така, защото в историята силните често стават слаби, а богатите често стават бедни. Не се знае как ще се извъртят нещата и кой ще е на върха след 100 години. И дали падението няма да се дължи на практикуването на толерантност само заради нуждата да се покажеш като много прогресивен и отворен.

Аз и не твърдя, че педерастията може да е причина за отрицателен естествен прираст. Педали винаги е имало, винаги и ще има. На всичкото отгоре няма как да станат повече като процент, нито по-малко. Изводът е, че естествения прираст приема съществуването им за константа и се влияе от други фактори.

Друг е въпросът, че доста хора са склонни да възприемат ценностите на богати държави като Швеция като нормални, на българските като грешни. Това не е задължително да е така, защото в историята силните често стават слаби, а богатите често стават бедни. Не се знае как ще се извъртят нещата и кой ще е на върха след 100 години. И дали падението няма да се дължи на практикуването на толерантност само заради нуждата да се покажеш като много прогресивен и отворен.
    Прав си. Но толерантността към гейовете не е толерантност към ислямските фанатици на запад. Има голяма разлика между толерантността към едните и тази към другите. Иначе според мен с толерантността си към мюсюлманите днес и евтината работна ръка, която представляват, на запад това ще е голям проблем за в бъдеще. Но няма да е нещо кой знае колко страшно, че да изпадаме в паника

Град
    Аахен
    Толерантността към гейовете и към имигрантите се корени в един и същи комплекс, който имат западняците. Относно гейовете е просто изключително тъпо да бъдат изобразявани като нежни, сладки и чувствителни души, които всички трябва да харесват (често биват представяни така по филмите, а филмите са един вид пропаганда), но не се очакват по-дълбоки проблеми. Относно отношението към имигрантите, определени държави провеждат изключително немъдра политика спрямо тях, вече имат проблеми заради това и скоро тези проблеми ще се задълбочат. Това е друга тема обаче.

Толерантността към гейовете и към имигрантите се корени в един и същи комплекс, който имат западняците. Относно гейовете е просто изключително тъпо да бъдат изобразявани като нежни, сладки и чувствителни души, които всички трябва да харесват (често биват представяни така по филмите, а филмите са един вид пропаганда), но не се очакват по-дълбоки проблеми. Относно отношението към имигрантите, определени държави провеждат изключително немъдра политика спрямо тях, вече имат проблеми заради това и скоро тези проблеми ще се задълбочат. Това е друга тема обаче.
    Прав си за всичко, което казваш. Много се кефя, когато някой е толкова добре запознат и изчерпателен с нещата и изказва мнение, ако това мнение съпвада и с моето - направо се чувстван божествено Съгласен съм за всичко, което казваш! ЕВАЛА! Евала за изчерпателността, интелигентността и възпитаният тон!

А относно това, че гейовете трябва да са нежни, кокетни и шик издокарани - тази пропаганда наистина много ме дразни и мен Според мен най-хубаво си е, когато мъжът си е мъж, пък било то и гей Наистина пропагандата, която се води по филмите, в шоубизнеса и шоупрограмите по телевизията и т.н., изграждат един образ на гейовете на вечно подскачащи като пеперудки, което е много тъпо и грешно, поне според мен.

Град
    Пловдив
    Ау, каква интересна и сериозна дискусия се е заформила

Мега фен
    Геноцид за хомотата в България
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Геноцид за хомотата в България
    Ти за това ли все женички си слагаш за аватар, да не те мислим за хомо

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Ти за това ли все женички си слагаш за аватар, да не те мислим за хомо
    Не, слагам си женички за аватар , защото ми харесва да гледам женички
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си