- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не издържам вече..
С едно момче бяхме заедно преди 2 седмици. Бяхме заедно 3 месеца.. не са много, но ми бяха достатъчни да се привържа адски към него. Осъзнавам, че наистина нямах много време ... не само за него, а и за приятелите си .. Ходех по уроци.. по тренировки.. при племенницата си.. Него това го е подразнило.. ясно .. Защо не ми каза? Когато излизахме винаги бях изморена и все пак бях ужасно щастлива да съм до него. Докато няколко дни преди да се откаже да се бори той някак спря контакт с мен.. отминава ме .. не се чуваме. И изведнъж просто дойде края. Било му писнало.. извини ми се, че го бил направил по този начин.. е какво това променя ли факта, че ме нарани ужасно. Не можеше ли да ми каже..
И все пак аз го обичам.. да обичам го... А именно, че не знам дали той все още изпитва същото. Не мога и да го питам. Контакта не сме го прекратили, но сме просто приятели. А аз не издържам да общуваме по този начин... искам всичко да е както преди.. искам да го питам дали още всичко е както преди и може ли да се оправи.. а ме е страх от отговора. Тайничко си вярвам, че още има чувства, но ако не е така... тази дилема ме раздира отвътре. Не издържам по този начин.. посъветвайте ме какво да правя .. моля ви.. не ме хокайте и пр., защото съм прекалено наранена, за да ви отвръщам..
С гаджето ми е същото,тя също няма много време за мен,което ме дразни,защото може да намери,а не иска и ме отбягва,а момчетата си искаме много вниманието,например ако ви пратим смс и седим доста нервничко пред телефона и се надяваме до близкия час да получим отговор,ако не си мислим какво ли не.Това няма май връзка с твойта тема,но искам да ти кажа,че ако не си давате нужното внимание,дори в излишък,щя ви изтинат чувствата,а вие сте пред провал... пред провал с една идея,че все още може да тръгнете,убеден съм,че те обича,на 101%,вярвай ми..целта е да му се изразиш силно в любов и да му даваш много внимание и ще се върне,но и го накарай да поревнува .. пиши на лично да не правя романи ;д
СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !
Да си заета, да си заета.. колко пък да си заета xD Ако вЕрно иска да е с теб и вижда, че въпреки че имаш много неща на главата намираш време за него, дори 15 минути да са, няма да му е проблем.
И с моя приятел бяхме така,все е зает и нямаше време за мен,поне за едно обаждане за 2 минути..Абе тъпа работа.При нас беше много различно
-от различни градове
-бяхме заедно доста...но нямаше нищо между нас...Все като го питах,защо се получава така.Зает съм не знам си какво..И преди 10-на дена преля чашата пак му споменах и се разделихме .Няма да се занимавам с тъпанари повече/
ПЛОВДИВ
Единственият начин е да го попиташ дали има още чувства към теб.Може той,докато е бил с теб да се е чувствал на последно мяство в списъка ти.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Честно казано, имах някакъв такъв подобен проблем в началото на сегашната ми връзка.
Обаче почти бяхме направили един месец и аз.. не, че нямах време, просто се държах леко кофти,
но си личеше ,че има чувства към мен и му се извиних и за държанието си и за всичко , не ме беше страх,
исках просто да опитам, защото имах предчувствие ,че нещата ще се оправят и сега съм толкова щастлива. От половин година плътно сме си заедно и просто... няма по - щастлив човек от мене.. както и да е :Д А ти можеш да му обясниш спокойно, че нямаш много време напоследък, но не си искала това да се отразява по този начин на връзката ви, и без това скоро завършваме , идва лятото, 3 месеца ще сте като залепени, ако се налага..![]()
Последно редактирано от BaffaLsc : 03-12-2012 на 09:16
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Когато искаш да си с един човек винаги ще намериш време за него,но когато по задължение нямаш време за него,той би трябвало да те разбере,ако иска да е с теб.Един приятел ходеше с едно момиче 2 години и нещо и също нямаха много време един за друг.Тя учеше в Езикова гимназия,ходеше на смени,имаше много уроци и т.н,но въпреки часовете,когато се виждаха и които се броят на пръсти,те се справяха някак си,защото поне и това имахаПоговори с него,обясни му,че ако иска да е с теб няма да те остави,само защото не се виждате толкова често.Именно,когато се получава така,тръпката между хората загасва много по-бавно и всеки един миг заедно им е ценен
Като си представиш,че има и хора с дълги връзки,които са от различни градове и се виждат по 2-3 пъти седмично,че дори и месечно..