.
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Threaded View

Повече от фен Аватара на Teenhelp1

Най-доброто решение ?

Здравейте пускал съм и друга тема освен тази по този въпрос.
    Както и да е тогава се оправих сега ситуацията е следната:
    Заедно сме от 1 год. и 5 месеца скоро връзката ни е минала през много трудности, но оцеляхме заедно във всичко.
    Разделяли сме се събирали сме се, но от няколко месеца това зачестя няколко пъти ме остави защото се ядосва или заради минали грешки за, който съжалявам.
    Бяхме скарани 1-2 дена преди 8-ми март аз реших да я изненадам и да се сдобрим.Тя изобщо не очакваше изненадах я в училище с една красива роза и й казах,че я обичам.Лицето и блесна тя се изчерви беше най-щастливото момиче на света в този момент.Следващите дни бяха страхотни бяхме щастливи и 2-мата и нищо друго нямаше значение.
    До днес докато не се ядоса за нещо опитвам се да разбера за какво, но мисля,че беше заради едно момиче,което ме попита кога идва автобуса (Това момиче беше една от грешките тя много ревнува от нея.Аз не съм правил нищо с нея нито съм я целувал прегръщал даже нямам никакъв контакт с нея заради моето момиче.Както и да е после може да ме питате.) Аз не и отговорих момичето до нея ме пита и на нея й казах,че не знам.После се закачахме и на един път ми се разсърди и ядоса.
    Сега не ми отговаря на skype само ми написа,че не иска да ми вижда не ми каза причина дори не ми обръща внимание.На skype си е написала ''Само ако знаеше,че ти изневерих'' (music) (може да си е просто песен или да ме дразни) . Чудя се какво повече може да иска една жена освен мъжа до нея да я прави щастлива и да се чувства уникално.
    Дали трябва да се опитам да си я върна да направя нещо или просто всичко да остане така и да се надявам тя да се върне ? Макар,че без нея не мога и ще ми е трудно. Тя е уникално момиче и съм сигурен,че ме обича истински точно за това се боря за нея(както тя преди за мен),но вече не знам какво да правя...
    Последно редактирано от Teenhelp1 : 03-13-2012 на 15:16

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си