- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ДА СИ ГО ПОРЪЧАМ НА ФОРОННАТА
Всички ми говорят за ей тва нещо - http://www.kroki.bg/_normal/maslo_300.gif
и понеже Зарко го яде искам да ми купи такова и да ми го донесе на 17-ти
или който и да е друг.... ИСКАМ, ИСКАМ, ИСКАМ .
Последно редактирано от Claymore : 03-11-2012 на 18:06
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
това не е толкова добро, пробвай зайо байо, много по-висшо е
омг аз се влюбих в зайо байо след като навърших 7 и започнаха да ми дават да ям такива неща LOL![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Писах, че аз не го ям, а го шмъркам...
Няма как да ти го донеса във вида на снимката. Натрошено ако го искаш?
bitch please
донеси ми кроки с масло или ще доведа филмирания от темата за срещата да те нашляпа
-M.B.
А ПЪК ЗАРКО СИ ШМЪРКАЛ ВЕЧЕРАТА.
ДОНЕСИ МИ КРОКИ
-M.B.
МАРШ ПРИ ЕВОК И НАЙЖЕ В КЛЮКАРНИКА !
добре де, добре
но наистина, ще ми донесеш ли?
-M.B.
аз ще нося сладки, от мене почерпкатаще има ли пиенье, мога да донеса от дедовата ракийца
йес ве
найве ще ми донесе кроки
леса ще донесе сладки
а зарко краставици, банани и един шпек
ооооо
-M.B.
Шпека е резервиран. Първо ледената ше го ползва, тогава вие <><|
НЕ ХРАНЕТЕ ЗОРО !
Некой да носи трушия и кисило зейе
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !