- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Flo0py
Тя само минава през темите пусна няколко лол-а и излиза.![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
КВО ЗА МЕН БЕ НЕ СЪМ ТИ НАВИТ НЕ НЯМА ДА ТИ ПУСНА НЕ НЕ НЕ! НЕ МИ СЕ ПРЕДЛАГАЙ ПАКЗнам, малко е изкушаващо да прекарам с теб ноща имайки предвид какъв звяр в леглото си и можеш да издържаш по цели няколко секунди мощен и див секс, ама се пак НЕ ! Питай Насито аз ни съм ти навит тва го пиша преди да съм прочел темата щото знам, че те привличам сексуално
![]()
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !Мъжко съм !
LovEsIckk
Мъжко съм !
Простак обеща да не ме издаваш МРАЗЯ ТЕ
LovEsIckk
Мъжко съм !