.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

по светла коса

Косата ми е светло кестенява , но искам да я направя още по светла - нещо като този цвят http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...nHtBj5zrkwEj-w но незнам как - мислите ли че може да стане с някаж шампоан оцветел или ще трябва с боя ?

Повече от фен Аватара на Meoww
    Забрави ги тези шампоани оцветители. Трябва ти боя. От първият път може да не се получи точно като на снимката, но ако се боядисваш постепенно и си уцелила правилният номер боя би трябвало да се получи.

чувала съм че със сок от лимон, ама то твойто само с боя може да стане

Повече от фен Аватара на Hristova
    Цитирай Първоначално написано от ariimeri97 Виж мнението
    чувала съм че със сок от лимон, ама то твойто само с боя може да стане
    Как по-точно се прави? Мажеш си косата със сока и седиш известно време или по друг начин?
    L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...

Мм да,най-добре ще е с боя...

Супер фен Аватара на Di
    иди при професионалист
    не се изказвай неподготвен,прасе

ааааа и аз искам такава коса <3 такъввв цвят направо ;д страшно ми харесва.... някой да каже някаква боя?
    te amo, mi amor !

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Преди няколко дни си изсветлих косата до този цвят. Естественият ми е тъмно кестеняво, но преди 4-5 месеца я бях боядисала червена... така че доста голяма промяна се изискваше. Най-добре иди при професионалист, не се опитвай сама, защото най-много да си докараш неравномерно боядисване, особено като става въпрос за преминаване в по-светъл цвят. Да не говорим, че фризьор най-добре ще ти я направи без да я изтощи до краен предел. Моята мина през сериозно изсвеляване, а изобщо не е изтощена. Хич не беше евтина процедурата, но си струваше абсолютно и парите и времето (4 часа и половина ).
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си