.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Повече от фен Аватара на elizabethg

Бременност...?

Здравейте!Водя полов живот,разбира се с презерватив винаги,но сега съм леко озадачена от отсъствието на менструацията ми.По принцип ми идва през 19 дни,а сега вече минаха 23 и още не е.Странното е,че имам бяло течение,а преди 2 дни като бях в тоалетната по тоалетната хартия имаше леко кафеникаво течение,но това не е заради цикъла ми,защото после нямаше нищо 2 дена.Днес пак имах бяло течение и леко розово...Не знам,не мисля,че съм бременна,но все пак е странно.Ще трябва да се ходи на гинеколог.

На колко си години?

На 18 съм.

Авторке, не отговаряй на по-горе коментиралия, той само се бъзика с тебе. А иначе по темата, не мисля, че има с какво да ти помогнем, освен да те посъветваме да отидеш на гинеколог, но ти това вече си го знаеш. А направи ли си тест за бременност - от тея дето ги продават по аптеките? Успех

Мисля, че си бременна, как ще го кръстиш?

Не ме интересува дали се бъзика или не.
    Не съм си правила,но за сега няма да си правя.Нормално ли е след като цикълът ми е през 19 дни просто да закъснее без това да е причина за бременност

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    pederasss иди някой да те ч*ка в дупето и стига стряска момичето излишно.
    Авторке, направи си тест за бременност, най-добре surechek ( ползвала съм го - вярно отчита ). А и да знаеш, че период от 19 дни не е нормално ... Нормално е между 22 дни и 32 дни. Съветвам те да идеш на гинеколог за това.

Какво като е бременна? Някакви признаци имаш ли?

Офф pederase, спри се малко! Айде стига вече, щото ставаш досаден!
    А иначе защо не искаш да си правиш тест?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Е, добре де - чудиш се дали си бременна, а не искаш да си направиш тест, за да разбереш. Какво искаш от нас - да ти гледаме на Таро ли?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Ами честно-казано малко съм объркана,защото и без да съм бременна примерно си ям повечко,даже доста и винаги съм гладна.Постоянно ми се спи,но и това е нормално за мен.И гърдите са ми леко напрегнати,но по принцип доста често ми се случва,преди също ми се е случвало.Това,което ме съмнява е липсата на менструацията и странния звят по салфетката след уриниране.(а това е само веднъж на ден,примерно през 2 дена.)Но това не е цикълът ми...Не знам и аз...

Залагам, че си, залозите нека да започнат, когато си направиш тест кажи отговора да знаем.

Не бе,човек...Просто споделям,искам да разбера дали е имало други момичета в моето положение.

elizabethg Не ползвхте ли презерватив? че питаш това

АМи аз съм го написала :
    Цитирай Първоначално написано от elizabethg Виж мнението
    Здравейте!Водя полов живот,разбира се с презерватив винаги,но сега съм леко озадачена от отсъствието на менструацията ми.

Еми, защо не направиш тест?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Мила, знам колко голям е страхът от резултата и притеснението от 5те минути чакане на резултата от теста, но облекчението след като видиш 1 чертичка си струва. Каквото и да те спира да го направиш, преодолей го!!! Не мислиш ли, че е по добре да знаеш истината, отколкото да се притесняваш нон-стоп. А и ако е отрицателен теста ( което искренно ти пожелавам ), ще спре и притеснението, което също може да забави цикъла ти.

Сичко е наред, не си бременна, утре ще ти дойде.

на мен ми се е случвало декември да ми дойде .. януари не февруари не март също не ми дойде и най накрая отидох на лекар предписа ми хапчета но преди това си направих тест .. защото тя ме пита да не случайно да съм бременна .. пих ги и след няколко дни ми дойде .. скоро пак ми се случи това единия месец ми дойде на една дата др месец ми дойде на др и на 3 месец ми дойде на савсем др дата... най добре отиди на лекар

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Интервал от 19 дни за месечен цикъл, не е нормален.Трябва да са поне 21.Тестът за бременност няма да ти отчете евентуален проблем ,свързан с половата система.Следователно той не е идеалният вариант.Възможно е да е става дума за хормонален или друг здравословен проблем,изискващ лечение.Бременността не е единствената причина за липсата на менструация.Във всеки случай-ГИНЕКОЛОГ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си