.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 80
    Цитирай Първоначално написано от broken-barbiee Виж мнението
    Що пък да не виси момчето ако му харесва? Нападате го сякаш не сте били на 13 и не сте искали да стоите до по-късно и сякаш никога не сте гледали как другите ги пускат до по-късно от вас и сте се дразнили.. Всички преминават през това дали било то на 13 или 15. Просто кажи на родителите ти, че искаш да те пускат до по-късно и бъди директен /за парите нищо не мога да ти кажа, защото това е до възможностите им, така че те си знаят най-добре относно това/.
    Въобще дочете ли ми поста? Аз СЪМ на 13
    Към автора - Йехееей! Останали са нормални хора! От Сливен съм. Ти?
    Бледа кукла си ти,
    която студено ме гледа с очи.

Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Въобще дочете ли ми поста? Аз СЪМ на 13
    Към автора - Йехееей! Останали са нормални хора! От Сливен съм. Ти?
    Благоевград иии да малко останахме свестните, в 7 клас от моето даскало - има нема 2о свестни, другите 77 са курви, педераси, боцкачи, смъркачи, духачи, биячи, ебачи, пиячи, лайначи, и т.н.

И аз съм на 13.Живея в спокоен квартал в София и мойте родители не ме пускат до късно. Като бях малка адски много се нервирах от това,но вече не мисля така. Радвам се,че имам родители,на който им пука за мен. Бях се замислила,за тези на които им дават сичко и как после стават пушачи,пияници и тн (не всички,разбира се).
    Тази година се съредочи върху учението,все пак ти предстой изпит.
    И за какво са ти повече от два лева?! Стигат ти да се нахраниш (дюнер,пица),да си купиш нещо за пиене (сок,кола) и тн.
    Помисли си и ако пак си недоволен поговори с ваште да ти позволяват повече.

Цитирай Първоначално написано от DSD Creations Виж мнението
    Благоевград иии да малко останахме свестните, в 7 клас от моето даскало - има нема 2о свестни, другите 77 са курви, педераси, боцкачи, смъркачи, духачи, биячи, ебачи, пиячи, лайначи, и т.н.
    Ммм тъжно, но факт. Понякога просто ме е гнус, че ми дишат от въздуха. Но после се сещам, че си имам и по-важна работа от това да ги мразя и да им обръщам внимание. И за да не ти спамя темата, ще ти пиша на ЛС

Съвсем нормално е, малък си още какво очакваш ? На твоята възраст аз играех на жмичка а не на билярд и съм разполагала с много по малко пари. Не знам защо бързаш да пораснеш! Пък и не мисля, че това е най-големият ти проблем по-добре залягай над учебниците вместо да висиш в зали за билярд!

За какво едно 50% от коментарите са със съдържание "Аз като бях на 13 ала-бала".. Били сте на 13 преди горе-долу 5 години. За 5 годи нещата едва ли са същите. Преди майките и бащите ни са започвали да ходят по кафета 8 клас. Бабите и дядовците ни са играели народна топка до 9-10 клас Поколенията се изменят с времето. Всичко е до родители и до това как вървят нещата в семейството. Не може да носиш вкъщи 2ки и 3ки, чат-пак 4ки, да не барваш нищо у вас и да искаш да седиш до 9-10 вечерта, при положение, че нямаш години.. Никой нормален родител не би пуснал детето си. Аз като бях на 12-13 години нашите трепереха до 10 часа какво ще става с мен, звъняха ми на всеки час след 19 часа, но все пак си ме пускаха на детски дискотеки до 22 часа, но им носих хубави оценки и върших някаква работа вкъщи. След време не ми се мисли как ще е, при положение, че имам брат на 5 години и като порасне поколението ще се е изменило още повече, но все пак както и да е =) Какво правят децата навън не е важно. Представете си, ако вас големите с многото акъл, ако не ви пускаха до късно, ами само до 8 часа. Няма ли да ви е тъпо, че не сте с приятели и че не вършите вашите занимания, които вършите по принцип? На момчето не му е яко, като знае, че трябва да си е в тях в 19 часа и примерно си ляга в 22. 1 час ядене и останалите 2 седи на компа и изтъпява.

Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo Виж мнението
    За какво едно 50% от коментарите са със съдържание "Аз като бях на 13 ала-бала".. Били сте на 13 преди горе-долу 5 години. За 5 годи нещата едва ли са същите. Преди майките и бащите ни са започвали да ходят по кафета 8 клас. Бабите и дядовците ни са играели народна топка до 9-10 клас Поколенията се изменят с времето. Всичко е до родители и до това как вървят нещата в семейството. Не може да носиш вкъщи 2ки и 3ки, чат-пак 4ки, да не барваш нищо у вас и да искаш да седиш до 9-10 вечерта, при положение, че нямаш години.. Никой нормален родител не би пуснал детето си. Аз като бях на 12-13 години нашите трепереха до 10 часа какво ще става с мен, звъняха ми на всеки час след 19 часа, но все пак си ме пускаха на детски дискотеки до 22 часа, но им носих хубави оценки и върших някаква работа вкъщи. След време не ми се мисли как ще е, при положение, че имам брат на 5 години и като порасне поколението ще се е изменило още повече, но все пак както и да е =) Какво правят децата навън не е важно. Представете си, ако вас големите с многото акъл, ако не ви пускаха до късно, ами само до 8 часа. Няма ли да ви е тъпо, че не сте с приятели и че не вършите вашите занимания, които вършите по принцип? На момчето не му е яко, като знае, че трябва да си е в тях в 19 часа и примерно си ляга в 22. 1 час ядене и останалите 2 седи на компа и изтъпява.
    Жалко ама точно това е положението .

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Лятото съм до 22;00-22;30,Зимата съм до 20;10-20;30 ,на 14 съм

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo Виж мнението
    Какво правят децата навън не е важно. Представете си, ако вас големите с многото акъл, ако не ви пускаха до късно, ами само до 8 часа. Няма ли да ви е тъпо, че не сте с приятели и че не вършите вашите занимания, които вършите по принцип?
    Първо, важно е, даже е много важно какво правят децата навън. Не можеш да ми кажеш, че е нормално за 13 годишно хлапе да пуши, пие и да виси по нощите из улиците. Защото болшинството точно това правят.
    И второ не можеш да сравняваш "големите" с "малките". Просто защото едните вече сме пораснали. Ти мислиш ли, че едно 7 годишно би следвало да има правата и привилегиите на един 15 годишен? Е как тогава 13 годишен да иска да му се разрешават нещата, които се разрешават на 18 годишните? Айде разсъждавайте малко.

Да, всички се мислите за големи и зрели, мислите си, че можете да се грижите за себе си, мислите си, че не сте "деца". Е когато пораснете и поумнеете ще разберете колко много сте се заблуждавали.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Абе на мене кой ще ми каже кога да се прибирам вие луди ли сте кви сте. Няква кука бате ще дойде и ще ми каже в 9:30 да се прибера. "Абе тъпир аз са съм излезнал бе" Има някви хора в тая държава дето са ебати тъпаците. Комплексари дето преди на си ги пускали да излизат по време и сега си го изкарват на нас. Аз ако не излизам вечер къде ще забивам пичета ебати??? Аре у лево че ме дразните яко много!!!

Цитирай Първоначално написано от Eduard17 Виж мнението
    Абе на мене кой ще ми каже кога да се прибирам вие луди ли сте кви сте. Няква кука бате ще дойде и ще ми каже в 9:30 да се прибера. "Абе тъпир аз са съм излезнал бе" Има някви хора в тая държава дето са ебати тъпаците. Комплексари дето преди на си ги пускали да излизат по време и сега си го изкарват на нас. Аз ако не излизам вечер къде ще забивам пичета ебати??? Аре у лево че ме дразните яко много!!!
    И като се събуди кво стана?

Аз съм дете на нощта. Още от 11 годишна приех мрака и никой не може да ми каже кога да си лягам. Вече съм на 14 и не мисля, че някакви хора, които живеят в миналото и още гледат БНТ и слушат Лили Иванова имат право да ми кажат кога да си лягам. Все едно на Едуард от здрач да му кажат "Прибирай се, няма да се виждаш с Бела"!!!!!! Плюс това всички яки момчета излизат след 19 часа и са много по-зрели и е по яко да си говориш с тях.

Бате ти си точно за тия сдухани хора за които говоря. Няма кво да ти обяснявам на тебе щото ти дискотека си виждал само по телевизията. Писнало ми е от дърти комплексари дето живеят в 1950 година.

Бате ти си точно за тия сдухани хора за които говоря. Няма кво да ти обяснявам на тебе щото ти дискотека си виждал само по телевизията. Писнало ми е от дърти комплексари дето живеят в 1950 година.
    "Бате", женско съм. И с Twilight педалчета не споря.

Като ще тролиш поне опитай да го направиш забавно

ХАХАХАХАХАХАХ, "Twilight педалчета"!!!! Я бегай, моля ти се. Всички момчета, които се кефят на Twilight са супер яки и чувствителни и много по-готини. Тва, че комплексарчетата метъли ги боли, че всички мацки тичат само по "Twilight педалчетата" си е лично техен проблем. Предпочитам някой, които разбира как стоят нещата пред някой тъпак, който не се къпе и слуша Deep Purple и някви други глупости от времето на дядо ми!!!!!!!!

Хахаха като си женско нямаш проблем да ти покажа кой е Twilight "педалче". Не споря с тебе само ти нещо се наду тука.

Продължавайте, моля. Искрено забавлявате

Я обяснете на мен, непросветената, колко е як Едуард, че може би не съм чела книгите.

Това, че не си чела книгите говори лошо само за теб. Човек не трябва да е ограничен и некомпетентен. Едуард е символ на мъдрост и любов, но и страст. Ама какво съм тръгнала да обяснявам на човек, който си няма и представа от живота.

Цитирай Първоначално написано от AncientVamp98 Виж мнението
    Аз съм дете на нощта. Още от 11 годишна приех мрака и никой не може да ми каже кога да си лягам. Вече съм на 14 и не мисля, че някакви хора, които живеят в миналото и още гледат БНТ и слушат Лили Иванова имат право да ми кажат кога да си лягам. Все едно на Едуард от здрач да му кажат "Прибирай се, няма да се виждаш с Бела"!!!!!! Плюс това всички яки момчета излизат след 19 часа и са много по-зрели и е по яко да си говориш с тях.
    Евала Вампи,
    Аз бях охапан от едно узлобено "куче" докато бях на село. След два дни започнах да се чуствам странно. Заведоха ме на болницата, но докторите не можаха да ми открият нищо. Сега на всяко пълнолуние не мога да заспя. Когато погледна луната оставам хипнотизиран от цялата и прелест.

Хората като Едуард не могат да приемат фактите. Трябва да сме "в крак с времето"

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Trolloloo

trololololo всички тва знаете като стане сериозно. Ебати хората честно. Кефя се че си казах квото мисля. Вечерния час трябва да е само за някви лапета на по 12-14 дето не знаят сърби ли ги боли ли ги. Хората на по 16-17 като мен са напълно наясно за кво става въпрос, за да можем да излизаме навънка и да се кефим на макс.

trololololo всички тва знаете като стане сериозно. Ебати хората честно. Кефя се че си казах квото мисля. Вечерния час трябва да е само за някви лапета на по 12-14 дето не знаят сърби ли ги боли ли ги. Хората на по 16-17 като мен са напълно наясно за кво става въпрос, за да можем да излизаме навънка и да се кефим на макс.
    "Сериозно" било станало.
    Ти въобще прочел ли си темата? Автора е на 13.

Еди, мога ти кажа че познавам хора на по 12-14 де са много по-зрели от теб!
    Твойте разбирания за кеф сигурно включват запой с безалкохолна бира и свалки с 14 годишните който толкова "мразиш"

Като пораснеш достатъчно можеш да ми казваш кви хора познаваш и да ми говориш за бира (ако ще и безалкохолна) Аман от келевлъци. Всички резко стават супер отворени.

Абе ей! Аз пия по две бири на ден! Животното в мен изпитва силна жажда!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си