.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Относно снимките с любимия човек [fb]

Абе имам едно питане и искам да разбера следното - толкова ли е важно му се не види да имаш качена снимка с любимия човек? От къф зор ще ми се сърди моята приятелка,че не съм качвал наши снимки? Кфа файда? Да не съм attention whore,нито пък съм умрял някой да ме гледа с гаджето? Имаме една-две качени снимки и като говорим за снимки - не говоря,за някъде където сме ходили,а най-обикновенни. Какво? Иска да покаже,че сме заедно ли,че много се обичаме ли и тряЯ целият фейсбоклук да го знае? Не ги разбирам тез глупости,ясно ми е че ще тряя кача за да спре си криви душата ама...

Това нещо общо прието ли е или аз изоставям с матрЯла ? O_o

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ами.. някои хора обичат да споделят. Ако имате хубави снимки заедно - защо да не ги качите. Вече ако не се харесвате как сте излезли е друго, но не мисля че има проблем. Не е задължително да се качват заради някого... просто за ваш кеф.

Аз съм от хората, които ще качат снимки, защото ми е приятно да споделям и да видя хронология ако щеш да връзката. Нещо като албум с наши снимки.

Не виждам нищо ненормално. Направете си го прайвет албум и си го гледайте само вие примерно.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ако си сложа снимка с приятеля ми гарантирам, че никой няма да ми досажда.
    А знаете как се почва - питат те как си, какво правиш и почват да те заливат с информация, която не те интересува.
    Намекнеш ли, че си обвързана- правят се на 6 без 10 и повече никога не ти пишат отново.
    Достатъчно пъти ми се е случвало.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    И аз така мислех... до онзи ден. Нахалитета имаше наглостта да каже цитирам "Ама какъв е проблемът, аз съм дискретен".

Не мисля качването или некачването на снимки с половинката за проблем. Който иска - качва, който не иска не качва.
    Не харесвам обаче целенасоченото парадиране с връзката из фейсбука. Имам, например, една в приятелската си листа, която всеки ден си споделя снимките с гаджето, коментира си ги с разни лигави обръщенийца и т.н. И това от 21 годишна мацка. Ами ненужно е.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Кеф `и е общо взето...фукла

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Не изоставаш с матрЯла, просто сега повечето искат да споделят снимки, чувства, емоциии и всякви др.
    Сякаш за някои, най- важното е да споделяш пред Всички, за да може всички роднини, приятели, че дори и познати/ непознати да разберат за вас. Сего явно всяка връзка/ раздяла трябва да се пише в фейсбука се едно е дневник.
    На мнение съм, че не всяко нещо трябва да се споделя. Не всяка снимка трябва да се качва, но си е според човека.

За да й угодиш качи една/две снимки.
    Или просто й кажи, че не ти е приятно всички да те обсъждат.

Мега фен Аватара на xoxi
    В днешно време е важно да са ти харесали статуса във фейбук и да са ти коментирали всички снимки.
    Хората качват снимки от тоалетните си, от леглата си, от кафетата, от училище.. Абе всяка направена крачка трябва да е споделена с всичките "приятели".

Аз мои снимки с приятеля ми не съм качвала никъде в интернет. Не виждам смисъл. Мои снимки също има малко.
    Той също не качва наши снимки. Снимаме се, пращаме си ги и си ги пазим в отделна папка. Това е.

На мен ми се е случвало позната да ми каже "Е, като сте заедно, защо нямате снимки във фейсбук или защо на профила ти не пише, че си обвързана?" Тъжно е.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    И аз нито качвам, нито си сменям статуса обвързана/необвързана/сложно е през 5 минутки като някои (предимно девойки). Не виждам никакъв проблем в нежеланието личните ти случки и пространсттво да стават достояние на всички , които само като видят нещо уж 'интересно', започват едни махленски разпитвания и то от хора, които не са ти никакви.

Можеш просто да й обясниш, че не ти е приятно именно заради лустрото, въртящо се из fb, а не заради нея.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Тъй като моят приятел не ползва особено много фейсбук и почти не си качва снимки, аз съм поела тази задача. Имам един албум, който е специално посветен на него и там са всичките негови снимки, които аз съм му правила, както и всичките ни общи. Не виждам нищо лошо в това, просто снимки, на който не му харесва да не ги гледа

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Абе нищо няма да ти стане да качиш 1-2-3 общи снимки, ама ми е смешно някои момичета, как (наскоро гледах точно този случай) от 90 снимки на профила, 85 са с гаджето в почти 1 и съща поза даже. Останалите 5 са отпреди да тръгнат. Тва е смешно и глупаво. Иначе няма лошо да си качвате общи снимки
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    "Е, като сте заедно, защо нямате снимки във фейсбук или защо на профила ти не пише, че си обвързана?" Тъжно е.
    Добре е да пише, че си обвързана. Целта на профила ти във фейсбук е да те представи. Главното в едно представяне, точно това, което интересува срещуположния пол, е дали си обвързана.
    С моя приятел не сме от тези двойки, които се снимат нон-стоп. Ако някой не каже "дай да ви снимам", няма да се сетим :д Имаме към десетина общи снимки, от които съм качила 4-5, защото на другите не се харесвам грам. Не харесвам и не разбирам смисъла на онези снимки с целувките, при които не се вижда абсолютно нищо освен някви бузи и коси.

Мега фен Аватара на Chacho
    Не е само до фейсбук, а е до човека. Свиквай, няма да ти писка само за снимките. Ама защо не ми казваш по-често обичам те? Защо не ми правиш изненади, както аз за теб? Ще ти се наложи да го държиш под контрол тва нещо. Качи една-две, ма сега е моментът да разбере, че нямаш нуждата да изразяваш любовта си постоянно (ако има такава) и да не го изисква от теб.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Не е хубаво, но е нормално. Най- вероятно ревнува от някоя си там твоя приятелка във фб(или няколко) и иска тази особа да види, че ти си с нея или направо да го натрапиш в лицето й с 20 снимки и статусчета. Колкото и повърхностно да е заключението, може би мисли, че колкото повече изразяваш привързаност пред де що хора ти гледат профила, толкова по истинска е тя. И всъщност е логично да се почувства засегната, ако в профила ти присъстват всички твои увлечения и интереси, а тя не фигурира.
    Турни там 3-4 снимки, да са ви мирни главите. Няма смисъл заради такава глупост тя да се чувства зле и да си набива някви филми в главата("Ама аз явно не съм достатъчно важна за него, от кого ли ни крие връзката, явно не иска някой да види, бля-бля") и да си стоите на ината. Достатъчно детинска е ситуацията и без това.

Повече от фен
    Град
    Благоевград
    Въпреки, че съм момиче, аз също не разбирам момичетата, в доста отношения мисля като момче .. но да минавам по същество.. като качваш ваши снимки по някакъв начин показваш, че я обичаш, или може би тя така го разбира.. Кажи й какво мислиш по въпроса, надявам се да те разбере. Успех!

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Добре е да пише, че си обвързана. Целта на профила ти във фейсбук е да те представи. Главното в едно представяне, точно това, което интересува срещуположния пол, е дали си обвързана.
    Кой вече ползва фейсбук по предназначение?
    Аз например го използвам само заради някои от роднините, с които там са ни единствените по-чести контакти. Не изпитвам желание да пренасям целия си живот в този сайт, нито горя от желание да запозная всички с интересите си, да показвам на профила си с кой каква роднинска връзка имам, нито пък семейното си положение и т.н. Ако някой е заинтересован случайно от мен, спокойно може да попита за нещата, които иска да знае.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Хохи... социалната мрежа е направена с цел споделяне. Ако не искаш да я използваш с тая цел - недей, но не си намирай оправдания. Има хиляди други възможности да комуникираш с някого, освен фейсбук.

И много хора го използват по предназначение. Включая себе си.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на flawless_
    Аз със моя истински любим имам много снимки,
    само в онзи съкровен и истински миг мога да го имам.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    И аз нито качвам, нито си сменям статуса обвързана/необвързана/сложно е през 5 минутки като някои (предимно девойки). Не виждам никакъв проблем в нежеланието личните ти случки и пространсттво да стават достояние на всички , които само като видят нещо уж 'интересно', започват едни махленски разпитвания и то от хора, които не са ти никакви.

Можеш просто да й обясниш, че не ти е приятно именно заради лустрото, въртящо се из fb, а не заради нея.
    +1
    Не съм качвала снимки където съм с годеника си, и нямам това намерение, Най-много онея гъски, така де, колежките ми пак да ме разпитват за него, а го познават ... Не ми се разправя с излишна злоба, завист и тн. бумащина ...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Кой вече ползва фейсбук по предназначение?
    Аз например го използвам само заради някои от роднините, с които там са ни единствените по-чести контакти. Не изпитвам желание да пренасям целия си живот в този сайт, нито горя от желание да запозная всички с интересите си, да показвам на профила си с кой каква роднинска връзка имам, нито пък семейното си положение и т.н. Ако някой е заинтересован случайно от мен, спокойно може да попита за нещата, които иска да знае.
    И аз мисля така, но тоя timeline преебава всичко. Малко по малко и неусетно тоя фейсбук кара всички по косвено задължителен начин да споделят колкото се може повече. Дразни ме цялата идея, но така е създаден, че ако нямаш фейсбук си една крачка назад заради множеството му предимства, като студентски групи, страници на барове, дискотеки и програмите им, обществени събития.. всичко. Един познат няма фейсбук и с по седмица закъснение разбира неща, които го интересуват, ако въобще ги научи. Дори бащата, дето беше крайно против, му се наложи да си направи.

Тва е зависимост. Мразя зависимостите, но ако човек може да се ограничи дотам, че да го ползва по 10тина минути на ден, колкото да види каквото го интересува.. се преглъща.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Хохи... социалната мрежа е направена с цел споделяне. Ако не искаш да я използваш с тая цел - недей, но не си намирай оправдания. Има хиляди други възможности да комуникираш с някого, освен фейсбук.

И много хора го използват по предназначение. Включая себе си.
    Прекалено бързо определи това, че се оправдавам.
    Не отричам, че възможностите за комуникация са хиляди... в днешно време.
    Казвам, че фейсбук в този случай остана единственото място, което използвам за връзка с точно определени хора.

Супер фен Аватара на djipsito
    Малко е странно от точно определени хора да се "криеш". Голям праз, че ще видят, че си обвързан, завързан или с цигара в ръка. Аз съм си засилила супер много защитата на профила и не приемам тоя и оня, дори да го знам кой е. Преди го правех, сега вече не. Даже мисля още повече да ги разчистя. Тези неща фейсбук не може да ви ги наложи. Избора си е ваш, като приемате някой, споделяте инфо и с него. Като не ви харесва, не мисля, че ви е нужен тоя фейсбук.

Братовчед ми и още някои други мои познати и приятели нямат фейсбук и нито са изостанали с информация, нито нищо.
    Колкото до "любовните снимки", при положение, че имате 1 2 качени снимки заедно, не виждам къв й е проблема на тва момиче, ама явно е от маниачките.

Крайностите никога не са хубаво нещо. Аз съм виждала профила на едно момче, което имаше една камара албуми, 100 снимки само пред колата си в най-различни смешни пози, гол пред огледалото и т.н.. На всяка снимка е абсолютно сам и никога нямаше да предположа, че има 5 годишна връзка, ако не ми бяха казали...

По повод споделянията http://kompleksarka.blogspot.com.es/...g-post_26.html - тва като го прочетох ме изпълни.
    Най-вече "Вижте я! Като Сашка Васева споделя всичко лично и интимно, но като някой я попита, се надува. Щом си тръгнала да публикуваш личния си живот чрез статуси, значи дължиш обяснение на обществото!" Малко крайно, ама има доза истина.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Banned Голям фен
    Брат кажи и да ходи да чепка вълна !

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    С моя приятел не сме от тези двойки, които се снимат нон-стоп. Ако някой не каже "дай да ви снимам", няма да се сетим :д Имаме към десетина общи снимки, от които съм качила 4-5, защото на другите не се харесвам грам. Не харесвам и не разбирам смисъла на онези снимки с целувките, при които не се вижда абсолютно нищо освен някви бузи и коси.
    Точно !!! I аз не обичам тея снимки с целувките няма смисъл въпреки че имаме и моята приятелка иска да имаме качени но аз не виждам смисъл харесвам снимки в които се вижда лицето на дадения човек хора и т.н. а не дупе корем крак...

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    А знаете как се почва - питат те как си, какво правиш и почват да те заливат с информация, която не те интересува.
    Намекнеш ли, че си обвързана- правят се на 6 без 10 и повече никога не ти пишат отново.
    Достатъчно пъти ми се е случвало.
    Вече просто не им отговарям.
    Иначе щом мацката иска, да си качи де, защо те кара ти да качваш?
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на Chacho
    Все едно тия проблеми са се появили с появата на Facebook. Преди не са ли търсели хората показност и не са ли се обсъждали? Нека си коментираме във форума всичко, ама нямате ли някак си нуждата и сами малко да решавате проблемите си? Тва са ебати дреболиите. Следващият път като се скарате очи в очи, ще отложите кавгата та да се консултирате тук ли?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си