- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятели или ...
Здравейте , значи имам следния проблем :Д харесах си едно момиче и и го казах сега няма да навлизам в подробности и като се разбрахме да се видим да си поговорим (тя ми е съседка) ми каза че сега (преди няколко дни) е скъсала с бившия и и и трябвало време за да започне нова връзка но иначе и тя ме харесвала. С времето нали си пишехме виждахме се говорихме си за всичко . Един ден така стана че аз и казвам че колкото е опознавам толкова повече ми харесва тя ми отговори: "и аз съм така" нали пак продължихме да се виждаме да си говорим и всичко. Един ден аз е поканих на кафе да се разберем беше минало вече месец и отгоре откакто и казах и тя се съгласи разбрахме се . Ден преди да се видим тя ми каза че нямало да стане че някаква нейна приятелка ще идва за няколко дена у тях . И аз и казах друг път тогава . И от тогава откакто дойде тая неина приятелка не се държи така както преди вече . Преди една седмица си пишехме пак нали и аз и викам дай да си поговорим за това между теб и мен и всичко тя вика ок Видяхме се и тя ми каза че сега не иска връзка искала да бъде сама имала си проблеми не знаела какво става с нея . с тая нейна приятелка имали връзка преди време и сега тази само е притискала и такива работи обаче тая е искала още а тя ми вика че вече не я харесвала и всичко даже не искала да бъдат и фр обаче не искала да и го казва защото "не обичала да наранявам хората" а тая направи всичко възможно да ни скара писа на мен да е оставя на мира заплашва ме от на някакво момче профила искала да ме бие определи ми среща(нямаше никой) разбира се . И аз и казах на нея че нянакъв ми пише да е оставя и такива работи ( не знаех че е момиче тогава) . След всичко това аз и казах важното е че не ни скараха и тя ми каза да точно така. След време аз и казах влюбен съм в теб а тя ми каза не бива да се влюбваш в мен . Разбира е последва въпроса ЗАЩО НЕ ИЗПИТВАШ СЪЩОТО КЪМ МЕН ЛИ ? тя ми каза незнам после и казах пак ЗАЩОТО НЕ ИЗПИТВАШ СЪЩОТО КЪМ МЕН ЛИ ? тя ми каза цитирам: мися че е добре да оф незнам. Разбахе се сага да сме си само фр обаче ви питам СТРУВА ЛИ СИ ? или да се дистанцирам от нея след като явно нищо няма да стане
Малко странна история, наистина.
Хем в началото имала чувства, хем после нямала.
И тя не знае какво иска май..
Според мен, поне на този етап, се отдръпни малко.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Хмм...доста интересно.Еми, аз на твое място щях да се чувствам един вид предадена.Първо ти дава надежди и позволява да си станете по-близки и да се опознаете, после иска да е сама.Очевидно е объркана, но според мен трябва да се дистанцираш от нея.Знае твойте намерения, ако иска нещо, ще те потърси.
Дръпни се за известно време дай и малко пространство сама да реши, ако и липсваш веднага ще те потърси, ако не здраве да е ще си останете приятели и толкова.![]()
Тя е казала, че не бива да се влюбваш в нея? Оооф, ебати сапунката. Супер филмирана е, за какво ти е такава?
Това момиче определено не знае какво иска. Отдръпни се за известно време и я остави сама да реши какво ще стане оттук нататък.
остави я , сама ще те потърсиако е загрижена
ако неее ... не ти трябва тая .