Цитирай Първоначално написано от M262 Виж мнението
Беше ли на форонната?
Я разкажи, може и в нова тема.
К'во искаш да ти разкажа? Видяхме се, поздравихме се, дегустирахме вино, после танцувахме (лудите) валсове, някакъв искаше да си пуснем Бийтълс, но ние изгонихме гадният наркоман. И всичко беше много цивилизовано, докато не изпихме по бира и половина. Направихме се на пастет, ама ПАСТЕТ, РАЗБИРАШ ЛИ? Много бяхме пияни. И тогава дойде Ь. заедно с Y. и се сбихме. И тоя, бате, някъв ми вади бокса, ама аз вадя пожарогасителя, и той си вади калашника и после се събудихме в Син Сити, брат. И там тоя от охраната много ни се правеше, сеш' с'. Ама аз, като го хванах и взех някъв рандъм меч и танцувах с мечът и въобще заебах за оня. И после, брат, отиваме пред Народното събрание с едни лудите джипове слизаме и там вече си бяхме поръчали курви и те ни чакаха голи отпред и само такива редиме белото на лимузините и курвите такива танцуват и идват от БНТто да ни снимат, бате. И ние им счупихме тия камери и камъни в главите, сеш' с'. И от там скачаме в курвите. Не, бе, не 'в курвите'. Скачаме С курвите в баварците и караме с 400 километра в час, бате. И там някви ушеви ни спряха и ние такива почнахме да ги замеряме с бело и курви, щото си имаме много и без това. И тия ушевите почнаха да ни замерят с неприятни спрейове, палки, шурикени и етц. И там, после отиваме такива в БИАД, щото сме елитни, и там всички, като почнаха да ни целуват краката...Не, че ни беше нещо ново, ние сме свикнали, ама там елитите бяха на по 12-13 и ме беше страх да не ме съдят за педофилия. После скрихме трупът...И вечерта завърши много готино. Ние, Чък Норис, Бойко Би, мачока и Бог изнасяме припадналите путки и се възползваме от тях и редиме някви линии и шмъркаме от телата им. После си спретнахме една оргийка, ама за нея не мога да говоря...После не си спомням, честно казано.
И така. Нищо особено не се е случвало, събиране, като събиране.